BUBNJAROLICA - BUBNJARSKA ŠKOLICA

Jednogodišnji program namijenjen najmlađim polaznicima, početnicima od 1. do 3. razreda. Prilagođena metodologija i nastavni program služe kao priprema za školu bubnjeva.

bubnjevi vizual 2

PROGRAM ŠKOLICE

Na zabavni način upoznavanje s konceptom ritma, navikavanje na metronom, savladavanje osnovnih ritmičkih obrazaca na bubnju i udaraljkama, sviranje uz gitaru/bas gitaru.

Polazniku se nadograđuju nastavni zadaci u skladu s njegovim napredovanjem s ciljem da se zainteresira za bubanj i glazbu općenito.

NASTAVA

Male grupe do šest polaznika, prilagođena metodologija i nastavni program kao priprema za školu bubnjeva. Nastava traje od rujna/ listopada do lipnja.

TERMINI

2 x 45 min tjedno, 70 školskih sati za polaznike koji počinju od rujna, odnosno 62 školska sata koji počinju od listopada.

ČLANARINA

Godišnja članarina  za puni program (2x45 min tjedno) iznosi 680 eura (10 mjeseci). Mjesečni obrok članarine u iznosu od 68 eura. Popust od 10% na jednokratno plaćanje godišnje članarine za fizičke osobe.

Godišnja članarina  za pola programa (1x45 min tjedno) iznosi 450 eura (10 mjeseci). Mjesečni obrok članarine u iznosu od 45 eura.

*Godišnja članarina se umanjuje ovisno o mjesecu u kojem se polaznik/ca priključi nastavi.

 

Puni program BONUS

Dvije godišnje produkcije (božićna i završna produkcija). Prilika za dodatne nastupe. Sudjelovanje u radionicama snimanja. Besplatan priručnik i jedan par bubnjarskih palica.

ŠKOLA BUBNJEVA

Za djecu i mlade od 4. razreda osnovne škole, tri stupnja od kojih svaki traje školsku godinu. Nastava se održava uživo 1 x 90 min tjedno + What's app podrška uz 35 termina u školskoj godini.

PROGRAM ŠKOLE

Nastava se odvija u grupama do šest polaznika za koje smo osigurali nekoliko setova bubnjeva na svakoj lokaciji kako bi postigli maksimalni napredak.

 

OD OSNOVA DO BENDA

Od držanja palica, pravilne posture tijela, prilagođavanja elemenata bubnjeva, niza tehničkih vježbi praćenih osnovnim teorijskim znanjima pa do sviranja poznatih pjesama i improvizacije s vlastitim ritmovima.

NAŠI PREDAVAČI

Nastavu vode iskusni predavači i aktivni bubnjari te polaznici iznimno brzo ulaze u svijet bendovskog muziciranja gdje se njihov napredak višestruko ubrzava. Sva nastava radi se uz metronom i uz pozornost za zaštitu sluha od buke.

bubnjevi vizual 1

NASTAVA

Odvija se u malim grupama, a cilj je dobro upoznati i ovladati bubnjem kao stožernim instrumentom svakog muzičkog kolektiva.

TERMINI

1 x 90 min tjedno + What's app podrška uz 35 termina u školskoj godini.

ČLANARINA

Godišnja članarina iznosi 680 eura (10 mjeseci). Mjesečni obrok članarine u iznosu od 68 eura. Popust od 10% na jednokratno plaćanje godišnje članarine za fizičke osobe.

*Godišnja članarina se umanjuje ovisno o mjesecu u kojem se polaznik/ca priključi nastavi.

 

BONUS

Dvije godišnje produkcije (božićna i završna produkcija). Prilika za dodatne nastupe. Sudjelovanje u radionicama snimanja. Besplatan priručnik i jedan par bubnjarskih palica.