ŠKOLA BUBNJEVA

Za djecu i mlade 4. razreda osnovne škole, tri stupnja od kojih svaki traje školsku godinu. Nastava se održava uživo 1 x 90 min tjedno + What's app podrška uz 35 termina u školskoj godini.

PROGRAM ŠKOLE

Nastava bubnjeva odvija se u malim grupama do tri polaznika kako bi imali maksimalnu pozornost. Takav način rada omogućuje nam rad u različitim brzinama sa svakim od polaznika sukladno njihovom napretku, ali s istim ciljem: dobro upoznati te ovladati bubnjem kao stožernim instrumentom svakog muzičkog kolektiva.

OD OSNOVA DO BENDA

Od držanja palica, pravilne posture, prilagođavanja svih elemenata bubnjeva sebi do niza tehničkih vježbi praćenih bazičnim teorijskim znanjima za bubnjare pa do sviranja poznatih pjesama i improvizacije s vlastitim ritmovima.

NAŠ TIM

Iskusni predavači i aktivni bubnjari vode ovaj program i polaznici iznimno brzo ulaze u svijet bendovskog muziciranja gdje se njihov napredak višestruko ubrzava. Sva nastava radi se uz metronom i uz pozornost za zaštitu sluha od buke.

bubnjevi vizual 1

NASTAVA

Odvija se u malim grupama do tri polaznika, cilj je dobro upoznati i ovladati bubnjem kao stožernim instrumentom svakog muzičkog kolektiva.

ČLANARINA

60,38 EUR/455 kn mjesečno uz mjesečno, kvartalno i godišnje (-10%) plaćanje.

TERMINI

1 x 90 min tjedno + What's app podrška uz 35 termina u školskoj godini.

BUBNJAROLICA - BUBNJARSKA ŠKOLICA

Jednogodišnji program namijenjen najmlađim polaznicima, početnicima od 1. do 3. razreda. Prilagođena metodologija i nastavni program služe kao priprema za školu bubnjeva.

bubnjevi vizual 2

PROGRAM ŠKOLICE

Na zabavni način upoznavanje s konceptom ritma, navikavanje na metronom, savladavanje osnovnih ritmičkih obrazaca na bubnju i udaraljkama, sviranje uz gitaru/bas gitaru.

SUSTAV NAPREDOVANJA

Polazniku se nadograđuju nastavni zadaci u skladu s njegovim napredovanjem s ciljem da se zainteresira za bubanj i glazbu općenito.

NASTAVA

Odvija se u malim grupama do pet polaznika, prilagođena metodologija i nastavni program kao priprema za školu bubnjeva.

ČLANARINA

37,16 EUR/280 kn mjesečno uz mjesečno, kvartalno i godišnje plaćanje.

TERMINI

1 x 45 min tjedno, 35 termina u školskoj godini.