Možda BAŠ bend VAŠEG DJETETA promijeni glazbu ZAUVIJEK

El Bend je svojevrsni vrhunac El Musicante glazbenog obrazovanja, jer daje klincima na volju i potiče ih na stvaranje autorske glazbe, usput razvijajući društvenu inteligenciju.

U posljednjih 10 godina, u našoj školi nastalo je više od 50 bendova, koji su odsvirali preko 30 organiziranih LIVE koncerata. Neki od njih izdali su i albume za našu izdavačku kuću El Records

Drugi uredno sviraju i nakon što su prestali biti učenici naše škole.

Ako dijete ima predznanja ide u grupu koja odgovara znanju koje ima.

Bendovi sviraju na 4 lokacije

Bendovski program provodimo u centrima Dugave, Gredice, Sveti Duh i Remete, u potpuno opremljenim prostorijama gdje s polaznicima rade mentori instrumentalisti i aktivni glazbenici. Članovi benda napreduju vrlo brzo jer ništa ne motivira kao želja da pripremite set listu za koncert i dignete dvoranu na noge. Program mogu pohađati polaznici škole, ali i djeca koja samo žele svirati u bendu.

Što sadrži i koliko košta bend program

Program ima 20 fiksnih termina raspoređenih u školskoj godini, 2 ili 3 x 90 min mjesečno. Godišnja članarina je 400 eura (20 eura po terminu), a plaćanje je polugodišnje.

Nastupi

Naši bendovi nastupaju najmanje dva puta godišnje, na El Festivalima, a često zajedno pohađaju i naše ljetne škole. Svi nastupi u našoj organizaciji imaju profesionalnog fotografa koji će snimiti bend na nastupu.

Let’s rock!

Svirke uz logorsku vatru, u voćnjaku i na splavu

U duhu El Musicante učenja sviranja i druženja, jednom godišnje organiziramo ljetni glazbeni kamp nadomak Ivanić Grada, gdje djeca sviraju, igraju se, idu na poučne šetnje prirodom i otkrivaju ljepote Moslavine.

Upoznaj ČLANOVE SVOG benda

  • Povrat novca

    Ako vaše dijete odjednom zaključi kako glazba nije za njih, uvijek se možete javiti u tajništvo i osloboditi ih te obaveze. Zato i imamo mjesečne članarine. Ako ste uplatili cijelu godinu s popustom, novac ne vraćamo. U slučaju dugotrajne spriječenosti (bolest, putovanje, obaveze koje imaju prioritet) 50% preostale članarine može se prenijeti u sljedeću školsku godinu.