Svi odgovori na jednom mjestu

 • Kada su upisi u El Musicante?

  Postoje dva glavna upisna ciklusa- rujanski i siječanjski, kada se formiraju nove grupe polaznika. No, moguće je kroz godinu uključiti se u postojeću odgovarajuću grupu uz preporuku da se prethodno ili usporedno uzme i nekoliko individualnih termina (u našem prostoru i po dogovoru) kako bi dijete što učinkovitije "ulovilo korak".

 • Mogu li ispisati dijete tijekom godine?

  Naravno, ukoliko dijete iz bilo kojeg razloga ne želi ili ne može više pohađati El Musicante samo javite u tajništvo i to je to. Zato i postoje  mjesečni obroci članarine koji omogućavaju takvu fleksibilnost. U slučaju godišnje uplate članarine s popustom povrat ne vršimo, ali je moguće u slučaju dugotrajne spriječenosti(bolest, dulje putovanje, preopterećenost drugim obvezama i sl.) 50 posto neiskorištene članarine iskoristiti u sljedećoj školskoj godini.

 • Mogu li doći na probni sat?

  Apsolutno! Dođite i upoznajte nas uživo. Samo se naravno prethodno javite u Tajništvo da vas znamo najaviti predavaču.

 • Što ako nemam gitaru

  Nikakav problem. Imamo osiguran određen broj gitara za naše članove koje možete rezervirati ili možete uz El Musicante popust nabaviti svoju kod naših partnera Glazbena Kutija gdje će vas rado savjetovati o svemu.

 • Kakvu gitaru treba moje dijete?

  Naša je preporuka da za početnike i mlađe školarce svakako nabavite potpuno početničku gitaru koja je i najpovoljnija i zato najbolje "podnosi" neoprezno dječje baratanje s njom- udarce, ogrebotine, padove i sl. I neka to bude klasična gitara s plastičnim žicama. Starija djeca mogu se već okušati i sa akustičnom gitarom među kojima opet preporučamo za početak one najpovoljnije. Vodite računa o prikladnoj veličini gitare, ali o tome će vas svakako savjetovati naši partneri Glazbena Kutija gdje ostvarujete popust kao naši članovi.

 • Što je sve uključeno u članarinu?

  ⦁  nastava uživo
  ⦁  video lekcije
  ⦁  interaktivni tiskani priručnik
  ⦁  poklon dobrodošlice- El Musicante trzalice / par bubnjarskih palica
  ⦁  besplatni koncerti sa pet ulaznica po djetetu za svaki od dva svečana koncerta- božićni i završni

 • Kako mogu znati napreduje li mi dijete ili ne?

  Naši predavači rade po nastavnom planu u kojem bilježe i napomene o napretku svakog polaznika. Svakako je dobar savjet dijete kod kuće motivirati da pokaže što svira na satu i tako dobijete dojam o napretku. Za sve nedoumice i pitanja obratite se s povjerenjem predavaču vašeg djeteta. Vi uostalom najbolje znate koliko dijete svira kod kuće ono što radi na nastavi, gdje se napredak u najvećoj mjeri i ostvaruje.

 • Što je preporuka nabaviti od dodatne opreme?

  Gitara - futrola, stalak i komplet rezervnih žica za gitaru. Aplikaciju za štimanje gitare koja ima zabavne dodatne lekcije i metronom (GuitarTuna je besplatna i kod naših polaznika omiljena)
  Bubanj - zaštitne slušalice od buke, kućna podloga za vježbanje (practice pad)

Niste našli odgovor
na svoje pitanje?

Pošaljite nam ga, i mi odgovorimo čim stignemo.