Svirke uz logorsku vatru, u voćnjaku i na splavu

Pridruži se ljetnim glazbenim kampovima

Smještaj

Seoski turizam Kezele ima nekoliko krasno uređenih apartmana, s više kreveta, svaki sa zasebnom kupaonicom, klimom i televizorom. Koji navjerojatnije nitko neće gledati.

Hrana

Svaki dan djeca će dobiti 3 konkretna obroka i 2 užine, i to domaće hrane, koja je pripremom i začinima prilagođena djeci. Jest će peku, kotlovinu, roštilj, koji će se pripremati pred njima. Kuhat će se i kotlić, a i zasvirati uz logorsku vatru, dok pečemo kobasice ili kukuruz.

Svirka 3x dnevno

Svaki dan tri puta po 90 minuta sviranja, bez ograničenja koliko će prije ili poslije toga vježbati ili svirati sa svojim bendom. Zadnji dan imamo završni koncert.

Zanimljivosti koje ćemo posjetiti

Svaki dan djeca će dobiti 3 konkretna obroka i 2 užine, u sklopu ljetnog kampa svi polaznici će ići na razne izlete i šetnje. Možemo posjetiti riječni sprud na Savi, gdje postoji stara drvena skela kojom ćemo se provozati. Ili se izgubiti i tražiti u gigantskom kukuruznom labirintu, što je uvijek hit i nevjerojatno zabavno. Organizirat ćemo i ljetno kino pod zvijezdama, Oni hrabriji mogu se odvažiti i na jahanje, jer Kezele ima vlastitu štalu sa 10 konja i kolima.

Što će naučiti

Jedan dan ih vodimo na upoznavanje Ivanić Grada, gdje će uživo čuti i vidjeti kako su u Ivaniću u okolici vadila nafta, te kako je sad crno zlato ovih krajeva prefino bučino ulje. Jedno popodne prošetat ćemo i poučnom šumskom stazom na kojoj se mogu sresti razne divlje životinje i biljke. Zainteresirani će moći razgledati i čuti sve o etno zbirci moslavačkog kraja, a najodvažniji će pokušati svojim rukama zamijesiti kruh ili napraviti glinene posude.

Sport i rekreacija

 • Vodeni park Zelenjak

  Nedaleko od imanja Kezele, nalazi se vodeni park Zelenjak u kome se može igrati na raznim vodenim spravama:

  lukovima kroz koje se provlačiš, dok oni špricaju,

  veliki tuševi s mlaznicama u obliku cvjetova,

  površina za sjedenje i sunčanje.

  Vodeni park je uvijek omiljen, sve je puno smijeha, vriske i zabave.

 • Seoska olimpijada

  Vaši će klinci i njihovi prijatelji odmjeravati snage u drevnim vještinama kao što su:

  povlačenje užeta,

  trčanje na metli,

  kotrljanje obruča,

  bacanje potkove

  skakanje u vreći.

  Natjecanja su iznimno napeta, uz glasno navijanje i puno smijeha, dok ne proglasimo pobjednike.

 • Nogomet, košarka ili odbojka

  Na imanju Kezele djeca imaju na raspolaganju igrališta za nogomet, košarku i odbojku, pa ako žele uvijek mogu provesti slobodno vrijeme igrajući se na zraku. Sigurno im neće škoditi.

Dostupni termini

Svake godine vodimo dvije grupe El Musicante učenika u Moslavinu.

1. grupa: 25.-30.6.2023.


2. grupa: 2.-7.7.2023.


Cijena: 570€


Plaća se od 1.5-15.6.2023.