O nama

Što je El Musicante?

Potpuno drugačija glazbena škola koja na pet lokacija u gradu Zagrebu zaljubljuje djecu i mlade u glazbu kroz edukacije gitare, bubnjeva i bendovskih radionica.

Uz edukaciju provodimo i niz drugih aktivnosti poput studijskih snimanja, organizacija velikog broja koncerata, stručnih predavanja afirmiranih glazbenika, slušaonica, projekata snimanja i obrade spotova i zvuka, te naš najatraktivniji program - Ljetni kamp Moslavina.

Naša jedinstvena edukacijska platforma usmjerena je na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i mladih. Cilj škole je razvijanje glazbene osobnosti polaznika, te samostalnosti i samopouzdanja u daljnjem bavljenju glazbom.

Ali po čemu smo zapravo drugačiji?

El Musicante je od početka puno više od poučavanja instrumenata.

Polaznici su uključeni u cjelokupan proces glazbenog odrastanja kroz:

  • Zabavne terenske nastave
  • Humanitarne projekte - Petrinja, Domovi za starije, djeca sa epilepsijom
  • Nezaboravni Ljetni kamp Moslavina 
  • Izdavačku kuću koju vode polaznici - El Records
  • Više od 150 nastupa naših polaznika u 9 godina rada škole
  • Brojna medijska gostovanja polaznika - TV, radio, novine, portali
  • Integriranu nastavu uz Virtualnu učionicu, interaktivni priručnik i nastavu uživo
  • Snimanje video spotova za božićne, dječje, humanitarne te bendovske autorske pjesme

Kako radimo?

U nastavi vodimo računa da svaki polaznik napreduje u skladu s vlastitim talentom i motivacijom. Koristimo učinkovit integrirani pristup pa naši polaznici paralelno uz nastavu uživo imaju na raspolaganju interaktivni priručnik s qr kodovima koji vode na videolekcije te Virtualnu učionicu u kojoj se nalazi velika baza videoekcija.

Za razvijanje muzikalnosti prednost dajemo od nota starijem, ali danas aktualnijem zapisivanju popularne glazbe – tabulaturama. Uz to potičemo pjevanje i interes za drugim instrumentima poput udaraljki, ukulela, bas gitare i klavijatura koja djeca isprobavaju u sklopu grupnog muziciranja.

Repertoar obuhvaća popularnu, filmsku, klasičnu i tradicijsku glazbu od 18. stoljeća, preko prve polovice dvadesetog stoljeća do danas. Na taj način kod djece i mladih širimo perspektivu za razumijevanje zapadne kulture kojom su okruženi te utječemo na formaciju njihove glazbene osobnosti.

Koji nam je cilj?

Pokazati ljepotu glazbe kroz sviranje, ali i druženje i nastupe.

Osigurati najbolje uvjete našim članovima za glazbeni razvoj.

Proširivati suradnju s udrugama i institucijama koje okupljaju djecu s poteškoćama i tako na poseban način senzibilizirati naše polaznike, kako bi u budućnosti postali protagonisti jednog boljeg društva.

El Musicante tim

Tomi

Tomislav Šnidarić

Osnivač i voditelj El Musicantea. Gitarist, skladatelj, tekstopisac,producent,  pjevač,multi-instrumentalist, voditelj svih dodatnih projekata u sklopu škole. Aktivni glazbenik sa stotinama nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu te bogatim studijskim iskustvom.

Rafaela

Rafaela Jakara

Koordinatorica nastave za sve programe u školi te voditeljica programa Škole gitare i Gitarolice. Krasi ju velika motivacija za rad sa mlađim školarcima.  Osim glazbe svoje slobodno vrijeme provodi u brojnim sportskim aktivnostima.

Luka

Luka Šijan

Završio gitaru na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i dugogodišnji je predavač klasične gitare u glazbenoj školi u Jastrebarskom. Multiinstrumentalist koji u slobodno vrijeme razvija projekte u području rock i pop glazbe, a često svira u pratećim bendovima poznatih pjevača. Voditelj je programa bendovskih radionica te predavač naprednog programa gitare.

Domagoj

Domagoj Pavlović

Iskusni El Musicante predavač programa gitare i bendovskih radionica specijaliziran za rad s najmlađim polaznicima. Diplomirani je učitelj razredne nastave.

valentina

Valentina Ević

Predavačica gitare te voditeljica svih projekata koji prate rad škole- El Records i humanitarni projekti. Studentica psihologije, svira klavir, harmoniku, gitaru i pjeva u bendu Jabadera, Božićnom El bendu, Grunge bendu te brojnim drugim projektima.

image00007

Ivona Ević

Predavačica gitare. Studentica, svira klavir, gitaru i pjeva u Božićnom El bendu, Grunge bendu te brojnim drugim projektima.

Mislav

Mislav Pečnik

Predavač programa gitare svih stupnjeva, klasično obrazovani gitarist s odličnim poznavanjem pop i rock glazbe te iskusni predavač iz drugih glazbenih škola. U "slobodno" vrijeme je apsolvent Medicinskog fakulteta u Zagrebu na kojem vodi planinarsku sekciju i pjeva u zboru.

Sara

Sara Klikić

Predavačica bubnja te voditeljica bendovskih radionica. Studentica Muzičke akademije, multinstrumentalistica (gitara, klavir, bubanj, vokal) s brojnim nastupima iza sebe. Bubnja u bendu Jabadera, a uključena je u mnoge školske i izvanškolske glazbene projekte.

Antonio

Antonio Hlupić

Aktivni rock bubnjar sa završenom glazbenom školom -smjer udaraljke. Iskusan predavač i voditelj svih stupnjeva programa bubnjeva. Kad nije za bubnjem bavi se završavanjem studija Hotelijersko-turističkog menadžmenta.

Nada

Nada Brigić

Predavačica naprednog programa gitare i bendovskih radionica. Studentica je strojarstva te aktivna glazbenica nekoliko rock bendova. Sudionica je brojnih glazbenih projekata u sklopu El Musicantea.

Toni

Antonio Dominiković

Apsolvent na Muzičkoj akademiji u Splitu, smjer glazbena pedagogija, multi-instrumentalist i aktivni glazbenik s velikom strasti prema jazzu i aranžiranju. Posljednjih pet godina prikupio je iskustvo kao predavač gitare i glazbene teorije te kao bio voditelj benda u najpoznatijem splitskom zboru Sv. Mihovil. Voditelj je svih programa gitare te bendovskih radionica u El Musicanteu.

ani

Anirudh Abyshekar

IT stručnjak porijeklom Indijac, hrvatski je zet koji tečno govori hrvatski. Dugogodišnji aktivni bubnjar specijaliziran za provođenje naprednih stupnjeva škole bubnjeva.

Tihana

Tihana Burušić

Gitaristica od najmlađih dana, predavačica u programima Gitarolice i Škole gitare, apsolventica psihologije i zaljubljenica u daleka putovanja.

lovre

Lovre Ćustić

Multi-instrumentalist i autorski glazbenik koji se u slobodno vrijeme bavi studijskim radom i produkcijom. Provodi svu gitarističku i bendovsku nastavu s naglaskom na napredne programe. Apsolvent je Građevinskog fakulteta i strastveni sportski rekreativac.

Lokacije

Nastava se održava u sljedećim prostorima:

ČRNOMEREC - SVETI DUH

www.sv-antun.hr

EL MUSICANTE CENTAR DUGAVE

EL MUSICANTE CENTAR GREDICE

O nama

El Musicante - Potpuno drugačija glazbena škola u vašem kvartu.

Na pet lokacija stvaramo glazbenike sutrašnjice kroz edukacije gitare, bubnjeva i bendovskih radionica.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Kontakt: 

Rafaela, koordinatorica nastave 091/ 609 1118

Tomislav Šnidarić, voditelj škole ​091/ 2704 981

[email protected]