O nama

Što je El Musicante?

Potpuno drugačija glazbena škola koja na šest lokacija u tri grada (Zagreb, Krk i Petrinja) zaljubljuje djecu i mlade u glazbu kroz edukacije gitare, bubnjeva i bendovskih radionica.

Uz edukaciju provodimo i niz drugih aktivnosti poput studijskih snimanja, organizacija velikog broja koncerata, stručnih predavanja afirmiranih glazbenika, slušaonica, projekata snimanja i obrade spotova i zvuka, te naš najatraktivniji program - Ljetna škola.

Naša jedinstvena edukacijska platforma usmjerena je na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i mladih. Cilj škole je razvijanje glazbene osobnosti polaznika, te samostalnosti i samopouzdanja u daljnjem bavljenju glazbom.

Ali po čemu smo zapravo drugačiji?

El Musicante je od početka puno više od poučavanja instrumenata.

Polaznici su uključeni u cjelokupan proces glazbenog odrastanja kroz:

  • Zabavne terenske nastave
  • Humanitarne projekte - Petrinja, Domovi za starije, djeca sa epilepsijom
  • Nezaboravne Ljetne kampove - Seoski turizam Kezele i Zagreb
  • Izdavačku kuću koju vode polaznici - El Records
  • Više od 130 nastupa naših polaznika u 8 godina rada škole
  • Brojna medijska gostovanja - TV, radio, intervjui
  • Integriranu nastavu uz Virtualnu učionicu, interaktivni priručnik i nastavu uživo
  • Snimanje video spotova za božićne, dječje, humanitarne i bendovske autorske pjesme

Kako radimo?

U nastavi vodimo računa da svaki polaznik napreduje u skladu s vlastitim talentom i motivacijom. Koristimo učinkovit integrirani pristup pa naši polaznici paralelno uz nastavu uživo imaju na raspolaganju interaktivni priručnik s qr kodovima koji vode na videolekcije te Virtualnu učionicu u kojoj se nalazi velika baza videoekcija.

Za razvijanje sluha koristimo od nota stariji, ali danas aktualniji zapis popularne glazbe – tabulature, a potičemo pjevanje i interes za drugim instrumentima poput udaraljki, ukulela, bas gitare i klavijatura.

Repertoar obuhvaća popularnu, filmsku, klasičnu i tradicijsku glazbu od 18. stoljeća, preko prve polovice dvadesetog stoljeća do danas. Na taj način kod djece i mladih otvaramo novu perspektivu za razumijevanje zapadne kulture te utječemo na formaciju njihove glazbene osobnosti.

Koji nam je cilj?

Pokazati ljepotu glazbe kroz sviranje, ali i druženje i nastupe.

Osigurati najbolje uvjete našim članovima za glazbeni razvoj.

Proširivati suradnju s udrugama i institucijama koje okupljaju djecu s poteškoćama i tako na poseban način senzibilizirati naše polaznike, kako bi u budućnosti postali protagonisti jednog boljeg društva.

El Musicante tim

Tomislav
Tomislav

Tomislav Šnidarić

Glazbenik s dvadesetogodišnjim iskustvom, skladatelj, tekstopisac, gitarist, pjevač,multi instrumentalist, voditelj naprednog nastavnog programa. Aktivni glazbenik sa stotinama nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu te bogatim studijskim iskustvom.

luka za web

Luka Šijan

Završio gitaru na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i dugogodišnji je predavač klasične gitare u glazbenoj školi u Jastrebarskom. Multiinstrumentalist koji u slobodno vrijeme razvija projekte u području rock i pop glazbe. Voditelj je programa gitare i bendovskih radionica.

Domagoj

Domagoj Pavlović

Iskusni El Musicante predavač programa gitare i bendovskih radionica specijaliziran za rad s najmlađim polaznicima. Diplomirani je učitelj razredne nastave.

luka za web

Luka Adžić - Kapitanović

Dugogodišnji aktivni gitarist, pjevač i skladatelj s bogatim scenskim i studijskim iskustvom. Voditelj je El Musicante podružnice u gradu Krku kao i svih programa gitare.

Valentina Ević 2

Valentina Ević

Predavačica gitare i voditeljica bendovskih radionica, vlasnica Dijamantne diplome - najprestižnijeg programa El Musicantea u trajanju od 6 godina. Studentica psihologije, svira klavir, harmoniku, gitaru i pjeva u bendu Jabadera, El bendu, Grunge bendu te brojnim drugim projektima.

Ivona Ević 2

Ivona Ević

Predavačica gitare,vlasnica Dijamantne diplome- najprestižnijeg programa El Musicantea u trajanju od 6 godina. Studentica, svira klavir, gitaru i pjeva u bendu Slanci, El bendu, Grunge bendu te brojnim drugim projektima.

sara za web 2

Sara Klikić

Predavačica bubnja i gitare te voditeljica bendovskih radionica. Studentica Muzičke akademije, multinstrumentalistica (gitara, klavir, bubanj, vokal) s brojnim nastupima iza sebe. Bubnja u bendu Jabadera, svira gitaru u El bendu, a voditeljica je i zbora u crkvi Sv. Ante Padovanskog.

nada el musicante_

Nada Brigić

Predavačica gitare, bubnja i bendovskih radionica, vlasnica Dijamantne diplome - najprestižnijeg programa El Musicantea u trajanju od 6 godina. Studentica je strojarstva te aktivna glazbenica u bendu Slanci. Sudionica je brojnih glazbenih projekata u sklopu El Musicantea

Anja Puljak

Anja Puljak

Predavačica programa bubnjeva, završila Flagship gitaristički program te svirala bubanj u raznim bendovima. Studentica je anglistike i fonetike, a uža specijalnost joj je rock glazba.

Kristina Petek

Kristina Petek

Predavačica gitare, završila je Flagship program za gitaru i dugogodišnja je članica nekoliko aktivnih glazbenih kolektiva kao gitaristica, pjevačica ili flautistica. Završila je osnovnu glazbenu školu i studentica je novinarstva.

Ana Čehaić

Ana Čehaić

Predavačica svih programa gitare, klasično obrazovana gitaristica i studentica na Muzičkoj akademiji smjer pedagogija. Aktivna glazbenica s velikom strasti prema jazz, funk i blues glazbi. Višegodišnja voditeljica zborova djece i mladih u Sisku.

Lokacije

Nastava se održava u sljedećim prostorima:

ČRNOMEREC - SVETI DUH

www.sv-antun.hr

EL MUSICANTE CENTAR DUGAVE

KRK

EL MUSICANTE CENTAR GREDICE

O nama

El Musicante - Potpuno drugačija glazbena škola u vašem kvartu.

Na osam lokacija stvaramo glazbenike sutrašnjice kroz edukacije gitare, bubnjeva i bendovskih radionica.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981
Filip Galešev: 092 30 444 05

[email protected]