O nama

Što je El Musicante?

Potpuno drugačija glazbena škola koja na šest lokacija u tri grada (Zagreb, Krk i Petrinja) zaljubljuje djecu i mlade u glazbu kroz edukacije gitare, bubnjeva i bendovskih radionica.

Uz edukaciju provodimo i niz drugih aktivnosti poput studijskih snimanja, organizacija velikog broja koncerata, stručnih predavanja afirmiranih glazbenika, slušaonica, projekata snimanja i obrade spotova i zvuka, te naš najatraktivniji program - Ljetna škola.

Naša jedinstvena edukacijska platforma usmjerena je na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i mladih. Cilj škole je razvijanje glazbene osobnosti polaznika, te samostalnosti i samopouzdanja u daljnjem bavljenju glazbom.

Ali po čemu smo zapravo drugačiji?

El Musicante je od početka puno više od poučavanja instrumenata.

Polaznici su uključeni u cjelokupan proces glazbenog odrastanja kroz:

  • Zabavne terenske nastave
  • Humanitarne projekte - Petrinja, Domovi za starije, djeca sa epilepsijom
  • Nezaboravne Ljetne kampove - Seoski turizam Kezele i Zagreb
  • Izdavačku kuću koju vode polaznici - El Records
  • Više od 130 nastupa naših polaznika u 8 godina rada škole
  • Brojna medijska gostovanja - TV, radio, intervjui
  • Integriranu nastavu uz Virtualnu učionicu, interaktivni priručnik i nastavu uživo
  • Snimanje video spotova za božićne, dječje, humanitarne i bendovske autorske pjesme

Kako radimo?

U nastavi vodimo računa da svaki polaznik napreduje u skladu s vlastitim talentom i motivacijom. Koristimo učinkovit integrirani pristup pa naši polaznici paralelno uz nastavu uživo imaju na raspolaganju interaktivni priručnik s qr kodovima koji vode na videolekcije te Virtualnu učionicu u kojoj se nalazi velika baza videoekcija.

Za razvijanje sluha koristimo od nota stariji, ali danas aktualniji zapis popularne glazbe – tabulature, a potičemo pjevanje i interes za drugim instrumentima poput udaraljki, ukulela, bas gitare i klavijatura.

Repertoar obuhvaća popularnu, filmsku, klasičnu i tradicijsku glazbu od 18. stoljeća, preko prve polovice dvadesetog stoljeća do danas. Na taj način kod djece i mladih otvaramo novu perspektivu za razumijevanje zapadne kulture te utječemo na formaciju njihove glazbene osobnosti.

Koji nam je cilj?

Pokazati ljepotu glazbe kroz sviranje, ali i druženje i nastupe.

Osigurati najbolje uvjete našim članovima za glazbeni razvoj.

Proširivati suradnju s udrugama i institucijama koje okupljaju djecu s poteškoćama i tako na poseban način senzibilizirati naše polaznike, kako bi u budućnosti postali protagonisti jednog boljeg društva.

El Musicante tim

Tomislav
Tomislav

Tomislav Šnidarić

Glazbenik s dvadesetogodišnjim iskustvom, skladatelj, tekstopisac, gitarist, pjevač,multi instrumentalist, voditelj naprednog nastavnog programa. Aktivni glazbenik sa stotinama nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu te bogatim studijskim iskustvom.

luka za web

Luka Šijan

Završio gitaru na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i dugogodišnji je predavač klasične gitare u glazbenoj školi u Jastrebarskom. Multiinstrumentalist koji u slobodno vrijeme razvija projekte u području rock i pop glazbe. Voditelj je programa gitare i bendovskih radionica.

Domagoj

Domagoj Pavlović

Iskusni El Musicante predavač programa gitare i bendovskih radionica specijaliziran za rad s najmlađim polaznicima. Diplomirani je učitelj razredne nastave.

luka za web

Luka Adžić - Kapitanović

Dugogodišnji aktivni gitarist, pjevač i skladatelj s bogatim scenskim i studijskim iskustvom. Voditelj je El Musicante podružnice u gradu Krku kao i svih programa gitare.

Valentina Ević 2

Valentina Ević

Predavačica gitare i voditeljica bendovskih radionica, vlasnica Dijamantne diplome - najprestižnijeg programa El Musicantea u trajanju od 6 godina. Studentica psihologije, svira klavir, harmoniku, gitaru i pjeva u bendu Jabadera, El bendu, Grunge bendu te brojnim drugim projektima.

Ivona Ević 2

Ivona Ević

Predavačica gitare,vlasnica Dijamantne diplome- najprestižnijeg programa El Musicantea u trajanju od 6 godina. Studentica, svira klavir, gitaru i pjeva u bendu Slanci, El bendu, Grunge bendu te brojnim drugim projektima.

sara za web 2

Sara Klikić

Predavačica bubnja i gitare te voditeljica bendovskih radionica. Studentica Muzičke akademije, multinstrumentalistica (gitara, klavir, bubanj, vokal) s brojnim nastupima iza sebe. Bubnja u bendu Jabadera, svira gitaru u El bendu, a voditeljica je i zbora u crkvi Sv. Ante Padovanskog.

nada el musicante_

Nada Brigić

Predavačica gitare, bubnja i bendovskih radionica, vlasnica Dijamantne diplome - najprestižnijeg programa El Musicantea u trajanju od 6 godina. Studentica je strojarstva te aktivna glazbenica u bendu Slanci. Sudionica je brojnih glazbenih projekata u sklopu El Musicantea

Anja Puljak_2

Anja Puljak

Predavačica programa bubnjeva, završila Flagship gitaristički program te svirala bubanj u raznim bendovima. Studentica je anglistike i fonetike, a uža specijalnost joj je rock glazba.

Kristina Petek

Kristina Petek

Predavačica gitare, završila je Flagship program za gitaru i dugogodišnja je članica nekoliko aktivnih glazbenih kolektiva kao gitaristica, pjevačica ili flautistica. Završila je osnovnu glazbenu školu i studentica je novinarstva.

Anirudh

Anirudh Abyshekar

IT stručnjak porijeklom Indijac, hrvatski je zet koji tečno govori hrvatski. Dugogodišnji aktivni bubnjar specijaliziran za provođenje naprednih stupnjeva škole bubnjeva.

Rafaela Jakara

Rafaela Jakara

Dugogodišnja gitaristica s velikom motivacijom za rad sa mlađim školarcima. Voditeljica je programa Škole gitare i Gitarolice. Osim glazbe svoje slobodno vrijeme provodi u različitim sportskim aktivnostima.

Lokacije

Nastava se održava u sljedećim prostorima:

ČRNOMEREC - SVETI DUH

www.sv-antun.hr

EL MUSICANTE CENTAR DUGAVE

KRK

EL MUSICANTE CENTAR GREDICE

O nama

El Musicante - Potpuno drugačija glazbena škola u vašem kvartu.

Na pet lokacija stvaramo glazbenike sutrašnjice kroz edukacije gitare, bubnjeva i bendovskih radionica.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981
Filip Galešev: 092 30 444 05

[email protected]