PO ČEMU JE POSEBNA El Musicante ŠKOLA GITARE I BUBNJA

Kod nas nema prijemnih, nema ocjena, nema straha, obaveza niti solfeggia. 

Kod nas nema prijemnih, nema ocjena, nema straha, obaveza niti solfeggia. 

Kod nas nema prijemnih, nema ocjena, nema straha, obaveza niti solfeggia. 

Pogoni nas entuzijazam i ljubav prema glazbi, koju pokušavamo prenijeti na polaznike i zaljubiti ih u gitare, bubnjeve i bendove. Učimo ih svirati, vodimo ih na studijska snimanja, organiziramo koncerte i predavanja afirmiranih glazbenika, obraditi spotove i zvuk. Za gušt, idemo na Ljetni kamp Moslavina.

UZ glazbenU podukU RADIMO I:

  • Zabavnu terensku nastavu
  • Humanitarne projekte - Petrinja, Domovi za starije, djeca s epilepsijom
  • Izdavačku kuću koju vode polaznici - El Records
  • Više od 200 nastupa u 10 godina
  • Brojna medijska gostovanja polaznika - TV, radio, novine, portali Snimanje video spotova za božićne, dječje, humanitarne te bendovske autorske pjesme

Kako radimo

Polaznici uče i razvijaju se u skladu s talentom i motivacijom. Uz nastavu uživo imaju na raspolaganju interaktivni priručnik s qr kodovima koji vode na videolekcije, te YouTube kanal s više od 100 videolekcija. Prednost dajemo tabulaturama. Potičemo pjevanje i interes za drugim instrumentima kao što su udaraljke, ukulele, bas gitare i klavijature koje mogu probati i nastaviti svirati u sklopu benda.

UPOZNAJ LJEPOTU GLAZBE KROZ SVIRANJE i DRUŽENJE NA NASTUPIMA

Osiguravamo im najbolje uvjete za glazbeni razvoj. Surađujemo s udrugama i institucijama koje okupljaju djecu s poteškoćama i senzibiliziramo polaznike kako bi postali protagonisti boljeg društva.

Predavači

Prednost dajemo mladim, odgovornim glazbenicima koji su glazbeno obrazovani ili se uspješno aktivno bave glazbom. Svi su strastveni muzičari, i uživaju u radu s djecom. Mnogi su bili i naši polaznici.

Tomislav Šnidarić

Glazbenik s dvadesetogodišnjim iskustvom, skladatelj, tekstopisac, gitarist, pjevač,multi instrumentalist, voditelj naprednog nastavnog programa. Aktivni glazbenik sa stotinama nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu te bogatim studijskim iskustvom.

Luka Šijan

Završio gitaru na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i dugogodišnji je predavač klasične gitare u glazbenoj školi u Jastrebarskom. Multiinstrumentalist koji u slobodno vrijeme razvija projekte u području rock i pop glazbe. Voditelj je programa gitare i bendovskih radionica.

Domagoj Pavlović

Iskusni El Musicante predavač programa gitare i bendovskih radionica specijaliziran za rad s najmlađim polaznicima. Diplomirani je učitelj razredne nastave.

Valentina Ević

Predavačica gitare i voditeljica bendovskih radionica, vlasnica Dijamantne diplome - najprestižnijeg programa El Musicantea u trajanju od 6 godina. Studentica psihologije, svira klavir, harmoniku, gitaru i pjeva u bendu Jabadera, El bendu, Grunge bendu te brojnim drugim projektima.

Ivona Ević

Predavačica gitare,vlasnica Dijamantne diplome- najprestižnijeg programa El Musicantea u trajanju od 6 godina. Studentica, svira klavir, gitaru i pjeva u bendu Slanci, El bendu, Grunge bendu te brojnim drugim projektima.

Sara Klikić

Predavačica bubnja i gitare te voditeljica bendovskih radionica. Studentica Muzičke akademije, multinstrumentalistica (gitara, klavir, bubanj, vokal) s brojnim nastupima iza sebe. Bubnja u bendu Jabadera, svira gitaru u El bendu, a voditeljica je i zbora u crkvi Sv. Ante Padovanskog.

Nada Brigić

Predavačica gitare, bubnja i bendovskih radionica, vlasnica Dijamantne diplome - najprestižnijeg programa El Musicantea u trajanju od 6 godina. Studentica je strojarstva te aktivna glazbenica u bendu Slanci. Sudionica je brojnih glazbenih projekata u sklopu El Musicantea

Anirudh Abyshekar

IT stručnjak porijeklom Indijac, hrvatski je zet koji tečno govori hrvatski. Dugogodišnji aktivni bubnjar specijaliziran za provođenje naprednih stupnjeva škole bubnjeva.

Lovre Ćustić

Multiinstrumentalist i autorski glazbenik koji se u slobodno vrijeme bavi studijskim radom i produkcijom. Provodi svu gitarističku i bendovsku nastavu s naglaskom na napredne programe Flagship i El Pro. Apsolvent je Građevinskog fakulteta i strastveni sportski rekreativac.

Tihana Burušić

Gitaristica od najmlađih dana, predavačica u programima Gitarolice i Škole gitare, apsolventica psihologije i zaljubljenica u daleka putovanja.

Rafaela Jakara

Dugogodišnja gitaristica s velikom motivacijom za rad s mlađim školarcima. Voditeljica je programa Škole gitare i Gitarolice. Osim glazbe svoje slobodno vrijeme provodi u različitim sportskim aktivnostima.