IMG_0937-11

Šest cura iz Božićnog El benda simbolično su završile "sezonu" oproštajnom probom uz snimanje kadrova za mali filmić o odrađenom projektu.

Za dugo sjećanje dobile su poster, a napravljen je i plakat s opisom cijelog projekta koji će uljepšavati zid El Musicante centra u Dugavama.

Podsjetimo, Božićni El bend dio je naprednog programa El pro u kojem je šest polaznica prošlo kroz cijeli tromjesečni proces nastanka pjesme i videospota te marketinga i promotivnih aktivnosti koji prate takav projekt.

Gostovanja na televiziji, radio postajama te nastupi  bili su vidljiv dio jednog bogatog, na momente i iscrpljujućeg projekta uz koji smo svi puno naučili.

Oproštajna proba poslužila je da se bend "izgušta" u božićnom autorskom repertoaru, snimi kadrove za mini video prilog o projektu, ali i prisjeti glavnih događaja koji su trajno dokumentirani na velikom, uokvirenom plakatu.

Sanjala sam bozic plakat3_1
Bozicni el bend poster_print_A3

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]