Neki put nam se čini da samo u rujnu ima toliko aktivnosti da bi se bez problema moglo rasporediti ih na cijelo polugodište, ali neka - počelo je veselo i zanimljivo, a to je uvijek dobar znak!

Nakon što su The Storm otvorili rujan sjajnim koncertom u Kninu, nastava je krenula zanimljivim stazama- našem je novom profesoru bubnjeva Antoniju pripala čast podijeliti nove bubnjarske priručnike i palice polaznicima, grupa gitarista sa Svetog Duha uživala je u nastavi na otvorenom i posljednjim danima ljeta, a na Remetama su voditelj škole Tomislav i naš novi profesor bubnjeva Lovro u školskom hodniku demonstrirali snagu žive bendovske svirke.

Grupa s Voltinog je prije nastave razgledala zanimljivu izložbu pod vodstvom župnika Lovrića, a Flagshipovci u Dugavama napravili su odličan akustičan nastup na sajmu “Back to school”.

U rujnu su započele i naše bendovske radionice za dio bendova, a prva velika demonstracija naših bendova čeka nas 30. rujna na Danima Sloboštine gdje će nastupiti četiri naša benda: Ledene barbike, Jazavci, The Storm i Linija 109.

Kao što rekosmo živahan rujan, prepun događanja, a u listopadu kreću nove grupe. Sjajna školska godina pred nama:)