Naši polaznici još jednom su nastupili u Hrvatskoj knjižnici za slijepe. Ovo je već treći put da tamo gostujemo, što nam je uvijek velika čast, posebno kada znamo da smo pozvani radi obilježavanja jednog važnog događaja za knjižnicu.

Ovaj književno – glazbeni događaj održao se povodom Međunarodnog dana darivanja knjige. Tako je Gradska knjižnica poklonila taktilne slikovnice Hrvatskoj knjižnici za slijepe i to je valjalo proslaviti ovom lijepom suradnjom.

Svirali su se i pjevali stari hitovi legendarnih grupa, koje je i mlađa i starija publika primila s velikom radošću i aplauzom. Talentirana flagship grupa našega profesora Luke nastupala je pred polaznicima jednoga dječjeg vrtića te djecom i djelatnicima iz Centra za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“.  

„Na današnji dan odlučili smo obilježiti dan ljubavi prema glazbi i dan ljubavi prema knjigama“, kaže ravnateljica knjižnjice Karolina Zlatar Radigović – jer koncert se održao upravo na Valentinovo.

Radujemo se svakom budućem posjetu ovoj knjižnici, i ponosni smo što naši učenici svojim talentom mogu uveseljavati najbolju publiku – razigrane dječje grupe.