U tijeku su upisi u glazbenu školu El Musicante! Jedina smo škola s integriranim konceptom nastave (interaktivni priručnik, videolekcije i nastava uživo), ali i koja ima svoj glazbeni studio s izdavačkom kućom koju vode polaznici. Pridružite nam se!

Ovo je deseta godina rada glazbene škole El Musicante, a nudimo programe gitare, bubnjeva i bendovskih radionica. Svake godine organiziramo dvadesetak koncerata različitih formata, a uz to, dvaput godišnje se održavaju veliki svečani koncerti na kojima baš svi polaznici imaju priliku isprobati profesionalne klupske pozornice!

 

Što nudimo?

 

Nudimo dva različita programa za gitaru: El Gitarolica – Školica gitare i Škola gitare. El Gitarolica je namijenjena polaznicima od prvog do trećeg razreda, a u sklopu programa će na zabavan, ali ispravan način, upoznati gitaru. Program je zamišljen kao svojevrsna priprema za program gitare.

 

Škola gitare je namijenjena polaznicima od 4. razreda na više i uključuje složeniju edukaciju sviranja gitare koja se odvija kroz 5 stupnjeva. Više detalja o programima možete pronaći ovdje.

 

Imamo i dva različita programa za bubnjeve: El Bubnjarolica – bubnjarska školica i Škola bubnjeva. El Bubnjarolica je jednogodišnji program, namijenjen početnicima od 1. do 3. razreda, za najmlađe. Prilagođena metodologija i nastavni program služe kao priprema za školu bubnjeva.

 

Školu za bubnjeve pohađaju djeca i mladi od 4. razreda osnovne škole. Program se sastoji od tri stupnja, od kojih svaki traje školsku godinu. Nastava se održava uživo 1 x 90 min tjedno + What’sApp podrška uz 35 termina u školskoj godini. Više detalja o programima možete pronaći ovdje.

 

Jedna od posebnosti naše škole je i El Bend, program koji provodimo u našim El Musicante centrima Dugave, Gredice, Sveti Duh i Remete. Polaznici se povezuju kroz bendove i tako napreduju, ali i razvijaju muzičku i socijalnu inteligenciju, što nam je posebno važno!

 

Bitno je za naglasiti da je ovaj program namijenjen i djeci i mladima koji nisu nužno upisani u druge programe naše škole, već žele samo svirati u bendu i nastupati. Više detalja o ovom programu možete pronaći ovdje.

 

Novosti u El Musicanteu

 

Preko ljeta smo uložili u nastavnički kadar i održali ljetni ciklus usavršavanja za naše predavače, kako bi nastava bila još kvalitetnija. S tom svrhom smo proširili i postojeći priručnik koji sada uključuje poglavlja s notama, osnovama solfeggia te novim teorijskim cjelinama. Naravno, sve je to uključeno u članarinu.

 

Od ove godine smo i značajno olakšali administrativne obaveze našim članovima jer smo uložili u digitalizaciju niza procesa kako bi sve bilo riješivo elektronski putem maila.

 

Upisi u glazbenu školu

 

Iako prijave za školu dobivamo tijekom cijelog ljeta, sada su i službeno počele! Prijavu možete napraviti ovdje, a sve dodatne informacije možete zatražiti putem maila, [email protected], ili na broj 091 2704 981 – Tomislav Šnidarić.

 

Veselimo se novim članovima koliko i našim “nastavljačima” i jedva čekamo započeti ovu novu avanturu!