Šampioni El Musicantea

Kroz višegodišnji rad s djecom upoznali smo velik broj ljudi od kojih neki postižu svjetski zapažene uspjehe pa evo pričice o njih troje- Marti, Zrinki i Hrvoju.

Marta

Marta Jurčević naša bivša polaznica s Remeta ovih je dana opravdano medijska zvijezda. Danas učenica 6. razreda postala je svjetska prvakinja u mentalnoj aritmetici u konkurenciji od 20 tisuća svojih vršnjaka diljem svijeta. Riječ je o drevnom načinu računanja putem abakusa i vizualizacije, a Marta je briljirala. Mi ju pamtimo kao polaznicu koja je prva i bez problema shvatila tabulature i sviranje po njima---sad nam je malo jasnije i zašto 🙂

Zrinka Ljutić

Zrinka Ljutić je srednjoškolka koja sa 17 godina posljednjih tjedana stoji na postoljima Europskog kupa u skijanja i to u seniorskoj konkurenciji- uz bok najboljim skijašicama! I da ona obožava muziku i svira gitaru. I da zbog svakodnevnih treninga nije uspjela postati redovitom polaznicom naše škole, ali je dolazila na probe Flagshipovaca i uspjeli smo koji put malo i zajedno zasvirati. Njen mlađi brat Hrvoje, također skijaš bio je naš prvi pravi on-line polaznik kojem smo negdje u Alpe slali videolekcije kako bi mogao nakon treninga vježbati. Iznimna obitelj, iznimna djeca i iznimna Zrinka.

Hrvoje Jurić

Hrvoje Jurić, avanturist i prvi čovjek koji je električnim biciklom prošao cijeli svijet prešavši nevjerojatnih 29 061 kilometar ceste u 133 dana i tako ušao u Guinnessovu knjigu rekorda. Zašto njega spominjemo? Jer je upravo on vidjevši našu školu kako radi odlučio pokloniti svoju električnu gitaru koju sada koriste naši polaznici. On naravno je inzistirao da to bude anonimno, ali kad prođeš biciklom cijeli svijet i uđeš u Guinnessovu knjigu rekorda teško je računati na anonimnost:) Hvala Hrvoje i možda neki naš polaznik upravo zbog tvoje gitare ispuni svoj san!

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]