El Pro program postao je perjanica El Musicante škole gitare i slika onoga što kao škola možemo ponuditi polaznicima koji su ustrajni i koji su stavili glazbu visoko na listu svojih zanimacija.

"Sanjala sam Božić" ovogodišnja je božićna pjesma koja je izazvala iznimno dobre reakcije i medija i publike. No nije samo snimanje pjesme i spota sav posao kojim su se bavili polaznici El Pro programa. Intenzivno bavljenje promocijom putem osobnih kontakata, društvenih mreža, komunikacija s medijima jedan je novi svijet koji polaznici upoznaju.

Više od deset radio postaja diljem Hrvatske puštale su našu pjesmu, a učenici su odrađivali tzv. phonere - razgovore s voditeljima radio emisija putem telefonskog poziva.  Gostovali su i svirali uživo na Radio Mariji te Hrvatskom katoličkom radiju, kao i tradicionalno gostovanje u programu Dobro jutro Hrvatska na HRT-u. Ovoga puta u potpunosti samostalno, bez mentora i voditelja El Pro programa Tomislava Šnidarića. Desetak je internetskih portala objavilo vijest o pjesmi i bendu, a cure su nastupale za korisnike Doma za stare i nemoćne na Trnju te korisnike pučke kuhinje na Svetom Duhu.

Podsjetimo El Pro (Profesional-Projekt) je napredni program namijenjen polaznicima koji dobro barataju s gitarom, ali i drugim instrumentima i koji žele upoznati svijet glazbenika iz prve ruke.

Ove godine pohađa ga devetero polaznika.

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]