Nakon što je prošle godine oslikala prve stolice, priča o bivšoj polaznici Patriciji dobiva nastavak- četiri nove šarene stolice uljepšat će naš centar u Dugavama..

Svaka stolica predstavlja posebno poglavlje naše škole i nastavljaju pričati Patricijinu El Musicante priču. Ilustracije predstavljaju programe  gitare, bubnjeva i benda u kojima je ona ne samo sudjelovala nego i postigla vrijedne uspjehe. No, najšarenija među njima posvećena je bendu Jabadera našem školskom najuspješnijem bendu.

 

Sigurni smo da će ove stolice našim polaznicima pružiti puno zabave te im biti inspiracija. Njihova raznolikost odražava bogatstvo talenta i interesa koji nadilaze okvire uobičajene glazbene škole i na to smo iznimno ponosni.

 

Priča o Patriciji Runjak i njezinim oslikanim El Musicante stolicama je jedna od inspirativnih priča o osobnom razvoju, posvećenosti, i ljubavi prema glazbi. Kroz Patricijinu priču, možemo vidjeti kako je El Musicante postao ne samo glazbena škola, već i mjesto gdje se oblikuju životi i gdje se učenici potiču na razvoj svojih strasti i talenata.

 

Patricija je danas povremena predavačica i ono najbitnije dragocjena prijateljica naše glazbene škole. A skromno je primijetila kako joj je boje još ostalo, a vremena bi se dalo naći tako da…