Naša izdavačka kuća El Records ovog je tjedna objavila čak dva videospota od benda Slanci i kantautorice Wilhelmine Agnes kojima najavljuju svoje autorske albume.

Riječ je o mladim glazbenicima koji su vezani za El Musicante kao polaznici škole, ali koji i samostalno probijaju puteve prema glazbenim uspjesima. Slanci su spot za fantastičan singl Jutro snimali tjednima trčeći ranim zorama po cijelom Zagrebu kako bi prenijeli snažne poruke iz pjesme. Pjesma je i nježna i emotivno i žestoka istovremeno-prava mladenačka eksplozija. Pjesmom Jutro najavljuju izlazak svog albuma “Iza ugla” koji izlazi u ožujku.

Pod imenom Wilhelmina Agnes krije se Ines Turšić, multiinstrumentalistica i autorica pjesama koje će predstaviti u svibnju na albumu “State of mind”. Album najavljuje hipnotičkom pjesmom “Crystal eyes of yours” kojom dramu međuljudskog odnosa stavlja u beskonačni kontekst svemira. Sjajan spot vrvi efektima i u funkciji je jakih poruka samog teksta.

Ponosni smo na naše izvođače, i sa veseljem i podrškom pratimo dalje njihove uspjehe. El records postaje platforma za nove mlade kreativne glazbenike 🙂