El Musicante u emisiji Normalan život

Prije točno godinu dana naši polaznici iz Voltinog te Svetog Duha bili su glazbeni gosti velikog medijskog događaja koji je okupio najpoznatije regionalne youtubere te brojne druge goste - Dan sigurnijeg interneta!

dan-in-sig-1

Upravo nas je jučerašnje obilježavanje tog dana podsjetilo na odgovornost svih nas koji radimo s djecom i mladima u sferi interneta koji čini njihovu svakodnevnicu. Isto tako podsjetilo nas je na nevjerojatno lijepe uspjehe naše škole prije točno godinu dana, taman kada je u dalekoj Kini počelo ozbiljnije kihanje i šmrcanje - i kad se promijenilo toliko toga.

riba

Dan sigurnijeg interneta vodio je poznati gastrobloger i voditelj Domagoj Jakopović Ribafish s kojim smo upravo tih dana  održali probu na kojoj je odlučeno da naš bend Slanci snimi himnu za njegov divan projekt RokOtok. Taj tjedan je bio upravo nevjerojatan-Slanci su imali prvi izvanškolski nastup u čuvenom KSET-u, Flagshipovci su gostovali u Hrt-ovoj emisiji Normalan život, a najveći spektakl je bilo održavanje El Festivala u klubu Cadillac na kojem je nastupilo 10 naših školskih bendova. Zabavni nastupi i prepunjen klub uspomene su za cijeli život!

cujes slanci

Pridodamo li tome i ultrazabavnu nagradnu igru povodom maškara gdje je maskotu škole najbolje uprizorio remetski polaznik Natko nemoguće je ne žaliti za tim vremenima.

el-fest

No, kročimo hrabro i s optimizmom naprijed, ususret proljeću i sunčanom vremenu koje će nam, vjerujemo donijeti nova uzbudljiva iskustva 🙂

natko

Taj tjedan je bio upravo nevjerojatan -Slanci su imali prvi izvanškolski nastup u čuvenom KSET-u, Flagshipovci su gostovali u HRT-ovoj emisiji Normalan život, a najveći spektakl je bilo održavanje El Festivala u klubu Cadillac na kojem je nastupilo 10 naših školskih bendova. Zabavni nastupi i prepunjen klub uspomene su za cijeli život!

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]