Patricijin rođendan 2

Često obilježavamo rođendane djece u našoj školi, ali (pre) rijetko to objavljujemo. No 18. rođendan naše flagshipovke Patricije bio je nešto zaista posebno...

Ukratko Patricija Runjak jedna je od najboljih gitaristica u cijeloj školi, dobitnica Dijamantne diplome i bez sumnje najbolja bubnjarka El Musicantea.

Uoči njenog 18. rođendana cijela njena Flagship generacija potrudila se Patriciji pokloniti poklon za pamćenje s pregršt iznenađenja!

Prvi dio poklona bila je najmanja činela tzv. splash i velika tacna s kolačima koje su njene prijateljice iz Flagshipa napekle. Nakon toga uslijedilo je prvo iznenađenje - pobjednik ovogodišnjeg The Voicea Vinko Ćeremaš snimio je video čestitku samo za našu Patriciju koja je njegova velika obožavateljica!

Vidno ošamućena od iznenađenja nije nikako bila spremna na treći dio poklona! Usred probe Slanaca u kojima Patricija bubnja ušetao je ni manje ni više nego Mirsad Dalipi, jedan od ponajboljih etno i jazz bubnjara na ovim prostorima široj javnosti poznat kao bubnjar u bendu Ede Maajke. Patricija je tako za svoj 18. rođendan dobila privatne lekcije od Dalipija koji je s bendom i zasvirao. Da stvar bude potpuno zaokružena iznenađenju su prisustvovali i profesori Nino i Tomislav, ali i vrhunski rock bubnjar i gazda Seoskog turizma Kezele- Janko!

Rođendan svima za pamćenje a našoj Patriciji vjerujemo novi veliki korak naprijed na bubnjarskom putu.

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]