Velikim završnim koncertom polaznika programa El Bend na najbolji smo način zatvorili vrata službenoj školskoj godini i otvorili nove - prema ljetnim programima!

Na El Festu VII nastupilo je jedanaest bendova i desetak polaznika škole bubnjeva u pratnji benda sastavljenog od profesora. Iako je SAX dobro poznato mjesto za naše polaznike, bendovi još nikad nisu tamo nastupili pa su samo u ovoj godini naši bendovi isprobali tri kultne zagrebačke pozornice – Cadillac (bivši Gjuro2), Hard Place i SAX.

Koncert su otvorile Patkice, a završili Jazavci a između su se izredali grejpfruti, sarme, oluje, barbike te borbena imena poput TNT i Bulletproofsa. Ponosni smo na apsolutno sve- njihovu svirku, pobjedu nad tremom i kreativna imena bendova.
Polaznici škole bubnjeva su isto tako dobili priliku zasvirati pred punim klubom i doživjeti po prvi puta svjetla pozornice!

Glasnim koncertom započeli smo ljeto, a ono u El Musicanteu traje do 21.7. – u Zagrebu kreću tjedni ciklusi gitare, bubnja i bendova, a na našem već legendarnom Ljetnom kampu Moslavina ovog će ljeta uživati više od tridesetero djece. Prijaviti se možete još uvijek!