El gitarolica - gitarska školica

Gitarolica - polaznici od 1. do 3. razreda

Naš dvogodišnji program Gitarolica-gitarska školica namijenjen je najmlađim polaznicima kako bi kroz prilagođen pristup, među svojim vršnjacima, na zabavan, ali i pravilan način ušli u svijet gitare i glazbe.

Polaznici kroz program usvajaju pravilno držanje instrumenta, koordinaciju desne i lijeve ruke, upoznaju ritam i melodije kroz jednostavne pjesmice, uče prve akorde, grupno muziciraju jednostavne kompozicije te prolaze kroz svoje prve nastupe.

 

Bonusi

  • Terenska nastava- upoznavanje bendovskog muziciranja
  • Gitarolica priručnik
  • 20% popusta u glazbenom dućanu Glazbena kutija

 

Nastava

Nastava gitare se održava jednom tjedno radnim danom po 60 minuta u grupama do 10 polaznika. Termini se dogovaraju na roditeljskom sastanku. Nastava uživo prati kalendarski školsku godinu(praznici, blagdani) dok je Virtualna učionica sa svim sadržajima našim polaznicima dostupna 24 sata dnevno. Nastavljači počinju početkom rujna, novi polaznici početkom listopada, a svima završava u lipnju završetkom školske godine.

Individualna nastava s profesorom Halo profesore! organizira se po dogovoru isključivo za polaznike on line škole ili koji su spriječeni pohađati nastavu uživo.

 

Članarina

Godišnja članarina iznosi 2700 kuna, a uplaćuje se u tromjesečnim obrocima u iznosu od 900 kuna. Jednokratnom uplatom članarine ostvaruje se 10 posto popusta, kao i na drugog člana obitelji.