Ljetni programi

Započele su prijave za naše ljetne škole na Seoskom turizmu Kezele i u El Musicante centru u Dugavama. Pet dana gitare, bendovskog muziciranja, sportskih i edukativnih aktivnosti. Pet dana za pamćenje!

U prekrasnom ambijentu moslavačkih brežuljaka smjestilo se Seosko domaćinstvo Kezele gdje El Musicante već sedmo ljeto za redom provodi svoju školu gitare.

Od nedjelje do petka djeca osim, domaće hrane i autentičnog ambijenta u društvu domaćih životinja, unaprjeđuju svoje vještine sviranja i bendovskog muziciranja.

Ako tome dodamo veslanje i kupanje u šumskom jezeru, bazene, kino na otvorenom, jahanje konja, kobasice na štapu i sviranje uz vatru jasno je zašto je već stotine djece prošlo kroz naš ljetni kamp.

Pogledajte video, a više o terminima i cijeni saznajte na linku ljetne škole gitare.

U El Musicante centru Dugave od ponedjeljka do petka nudimo poludnevni i dnevni program.

Svakodnevno sviranje gitare i bendovsko muziciranje djecu bez iznimke unaprijedi u bolje i veselije muzičare.

Sviramo pod krošnjom velikog oraha gdje znamo i zaroštiljati, a svaki dan započinjemo sa sat vremena sportskih aktivnosti poput nogometa, košarke, ping ponga ili boćanja.

Pogledajte video, a više o terminima i cijeni saznajte na linku ljetne škole gitare.

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]