Pravila

Klikom na kockicu roditelj ili skrbnik potvrđuje da je pročitao/la i da se slaže sa navedenim informacijama:

 

 1. Osnovne odredbe

 

 • Udruga El Musicante bavi se organizacijom aktivnosti isključivo za svoje članove. Roditelj ili skrbnik popunjavanjem registracijskog obrasca učlanjuje svoje dijete u Udrugu El Musicante.

 

 1. Trajanje nastave i nadoknade termina

 

 • Nastava škole gitare traje od početka listopada do kraja školske godine i podijeljena je na tromjesečna razdoblja. Istovjetna je odvijanju nastave državne škole, što podrazumijeva da nastave nema tijekom školskih praznika kao ni tijekom državnih/vjerskih praznika. U slučaju kada škole spajaju pojedine praznike s vikendima El Musicante tajništvo ili nastavnik će se izravno  s roditeljima dogovoriti o održavanju takvog termina.

 

 • Nadoknada se održava isključivo ukoliko bi termin bio neodržan zbog propusta El Musicante škole gitare (bolest predavača, organizacijski propust  i sl) i to na način da se svaki sljedeći termin produži do pune satnice.

 

 1. Članarina

 

 • Članarina je godišnji fiksni iznos koji se može uplatiti jednokratno uz 10 posto popusta ili u tri jednaka obroka koji odgovaraju tromjesečnim razdobljima

 

 • Članarine se uplaćuju putem podataka za plaćanje za tromjesečna razdoblja jednakih iznosa koje ćete dobiti početkom mjeseca u svakom od tromjesečja (Listopad, Siječanj, Travanj). Iznos tromjesečne članarine je matematička trećina godišnje članarine.

 

 • Povrat članarine je moguć ukoliko polaznik zbog zdravstvenih razloga nije više u mogućnosti pohađati nastavu, što je potrebno opravdati medicinskom dokumentacijom.

 

 • Ukoliko polaznik odustane zbog ostalih razloga, povrat članarine neće biti moguć.

 

 1. Fotografiranje, snimanje i zaštita osobnih podataka

 

 • Roditelj daje suglasnost za fotografiranje i audio/video snimanje njihove djece tijekom aktivnosti koje provodi i/ili organizira Udruga poput nastave, radionica, koncerata i slično te su suglasni da se fotografije i snimke koriste u svrhu prikazivanja aktivnosti Udruge(na mrežnim, Facebook, Instagram, Youtube stranicama Udruge kao i u medijima koji prenose ili proizvode sadržaje o aktivnostima Udruge (radiopostaje, televizijske kuće, Internet portali, tiskani mediji i sl).

 

 • U skladu sa smjernicama Agencije za zaštitu osobnih podataka vezano za Opću uredbu o zaštiti osobnih podataka GDPR Udruga El Musicante prikuplja osobne podatke za vođenje evidencije članova što je zakonska obaveza svake udruge. Registar članova je javno dostupan dokument, no pravo uvida u osobne podatke članova udruge omogućit ćemo samo u odnosu na nužne podatke - ime i prezime člana udruge i datum pristupanja članstvu , dok će se svi ostali podaci -  OIB, privatne adrese, datum rođenja člana udruge, broj telefona  na odgovarajući način zaštititi.

 

 1. Odricanje od odgovornosti i prestanak članstva

 

 • Član u svim aktivnostima koje provodi i/ili organizira Udruga El Musicante sudjeluje na vlastitu odgovornost.

 

U bilo kojem trenutku moguć je dobrovoljan ispis člana, bilo usmenim ili pismenim putem. U slučaju neplaćanja članarine članstvo u Udruzi prestaje te polaznik više ne može pohađati nastavu gitare.