Ivona

Stotine posjetitelja Kvartova u Vrbanima jučer su uživali u fantastičnom nastupu naših Slanaca koji su u gotovo sat vremena svirke predstavili svoj autorski rad

Koncert su otvorili još "vrućom" RokOtok himnom na što je pokrenulo na ples prve redove uključujući i Ribafisha, idejnog i operativnog voditelja projekta RokOtok.

Nakon toga su se redale brze pjesme Samo daj i Kraj nakon čega je odsvirana naslovna pjesma budućeg albuma Iz ugla. I onda je postalo vatreno! U food truck-u zapalila se friteza i na momente je bilo zaista vrlo neizvjesno hoće li ekipa svladati tu vatru. Uspjeli su, a zabrinutu publiku Slanci su vratili u fokus sa dvije svjetske uspješnice - Knockin' on a heaven doors i Proud Mary, nakon čega su koncert priveli kraju svojim hitom Jutro i odsvirali na bisu Bezličan na oduševljenje kvartovske publike.

Velika večer za Vrbane, a još veća za Slance koji su zaduženi za dobar provod usprkos požaru, policijskim ophodnjama zbog buke i inspekcija zbog epidemioloških nadzora napravili super atmosferu.

Bravo 🙂

 

Set lista:

1. Rokotok
2. Samo daj
3. Kraj
4. Iza ugla
5. Plima i oseka
6. Plahte
7. Sama u svom snu
8. Knockin'
9. Proud mary
10. Jutro
BIS: Bezlican

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]