A-strana

Danas su naši polaznici škole pjevanja prisustvovali
generalnoj probi za snimanje novogodišnje emisije A strane zahvaljujući mentorici Tajani Belini koja je i sama dio vrhunske ekipe pjevača nove generacije

Od ove godine pokrenuli smo školu pjevanja u formi intenzivnih tjednih masterclass radionica kako bi naši polaznici koji posjeduju i želju i pjevački talent upoznali svoj glas i počeli unaprjeđivati svoje pjevanje.


Vježbe pravilnog disanja, kontrola tona, intonacija, dinamika, pjevačka priprema teksta koji se opjeva i mnogo drugih znanja prenosi profesionalna pjevačica i edukatorica sa dugogodišnjim iskustvom Tajana Belina.

 

U sklopu pjevačke radionice polaznici su uživo vidjeli kako izgleda produkcija glazbene emisije na najvišoj razini! A i uživo iza kamera vidjeti Vatru, Psihomodo pop, Vannu, Natali, Vladu Kalembera, Frajle, Nenu Belana, Marka Tolju, Jasnu Zlokić, fenomenalne pjevačice i pjevače prošlih sezona Voicea.

 

Slušati fenomenalan kućni bend, uživati u impresivnoj scenografiji, svjedočiti svim tajnama tog iscrpljujućeg procesa koji će gledatelji vidjeti kao gotovu emisiju je vrhunsko iskustvo za naše polaznike 🙂

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.