Naš Flagship bend Slanci objavili su audio premijeru svoje pjesme koja je postala himna glasovitog humanitarnog projekta RokOtok! Poslušajte!

Slanci su bend od četvero tinejdžera - Patricija Runjak, Ivona Ević, Nada Brigić i Ivan Krajač koji su ove godine završili Flagship program i ambiciozno rade na realizaciji autorskog albuma. Njihov je jesenski raspored već dosta ispunjen nastupima, a prvi u nizu možete pogledati već ove subote u 20 sati na Kvartovu u Vrbanima 3.

 

Podsjećamo, kao posvetu prerano preminulom sinu novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish odlučio je pokrenuti projekt #RokOtok, sa svrhom promicanja zdravog života djece te poticanja trajne i plodne komunikacije između djece i roditelja. Glavni cilj projekta jest spojiti sve hrvatske naseljene otoke plivačkim maratonom.

 

Slanci su iznimno ponosni što je njihovu pjesmu prepoznao Ribafish, a mi se pitamo može li njihova javna karijera započeti na bolji način? Sretno Slanci 🙂

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]