Nedavno pokrenut portal 'Trešnjevka.online' objavio je veliki prilog o našem centru Gredice, a na čak pet stranica Godišnjaka OŠ Remete predstavljeno je djelovanje naše škole u tom kvartu.

Novinarka Antonija i fotografkinja Jelena nisu sakrivale oduševljenje našim centrom u Gredicama kada su se usred dječjeg parka spustile u podzemnu glazbenu priču gdje su ih dočekale naše Patkice na žaru. Nismo im pripremili ručak nego je riječ o El Musicante bendu školaraca koji je upravo tada imao probu. Uz puno nasmijanih fotografija tu je i nadahnut tekst pa preporučujemo da svakako pročitate.

Godišnjak Osnovne škole Remete posvetio je našoj školi čak pet stranica na kojima se nalazi naša priča s remetama i sjajna suradnja s tom školom proteklih dvije godine. El Musicante je u Remete stigao davne 2016. godine, a odonda je više od stotinu djece prošlo kroz naše programe. Protekle dvije godine s djecom radimo u učionicama škole, ali i posebno opremljenoj prostoriji za nastavu bubnjeva i bendovskih radionica. Nastupili smo na školskoj božićnoj priredbi, gitaristi te škole ostvarili su nastupe u kultnom klubu SAX, a osnovali smo i školski bend koji iza sebe već ima dva nastupa u zagrebačkim klubovima na našim čuvenim El Festivalima.

Vjerujemo da ćemo u Trešnjevci i u Remetama u godinama koje su ispred nas odgajati mnoge buduće zaljubljenike u glazbu!