Vrhunski bubnjar poklonio bubnjeve školi

Datum objave: 12.06.24

Teško je izreći u kojoj je mjeri El Musicante zahvalan na svakoj donaciji instrumenta u proteklih devet godina, no uvijek rado pišemo o tome.  Ovog puta stigli su nam elektronski bubnjevi s pričom!

Leo Klaić profesionalni  je glazbenik i to prvenstveno u ulogama bubnjara i producenta. Osnivač je i bubnjar uspješnog rock benda She Loves Pablo kao i bubnjar u projektima  nagrađivane kantautorice Dunje Ercegović. Sa svojim solo projektom "delapse" nastupio je na Zagrebačkom biennaleu, a na glazbenoj sceni poznat je kao jedan od najtalentiranijih producenata nove generacije.

Povezanost s El Musicanteom je dugogodišnje poznanstvo i suradnja s osnivačem škole Tomislavom Šnidarićem jer su u prošlosti nebrojeno puta dijelili pozornicu na nastupima. Međutim treba naglasiti da je Leo volonterski odradio snimanje i miksanje humanitarne pjesme RokOtok koju su u njegovom studiju odsvirali naši tadašnji flagshipovci iz benda Slanci.

Što nam je Leo rekao o bubnjevima:" Ovo su moji prvi elektronci koje sam kupio od ljetne zarade. Meni su pomogli da budem bolji bubnjar, a to želim i svim polaznicima škole koji će na njima brusiti svoje vještine"

Što reći nego hvala puno Leo!