Održan najveći El Fest do sada

Datum objave: 21.05.24

Prepun klub, 14 bendova, 19 bubnjarskih točaka, 50 pjesama, 4 sata odlične live muzike- to je ukratko bilo deveto izdanje našeg legendarnog El Festa!

Pred prepunim Hard Placeom, ove nedjelje, gotovo stotinu naših polaznika dobilo je priliku pokazati dobar dio onoga što su kroz godinu učili i vježbali! Dok su se na pozornici izmjenjivali riffovi u publici su se izmjenjivali prodorni aplauzi i zborsko pjevanje.

Svake školske godine održavamo najmanje dva El Festivala kako bi polaznici doživjeli vrhunac glazbenog iskustva- nastup pred punim klubom. A ovo deveto izdanje pamtit ćemo po rekordnom broju bendova i pjesama

A na repertoaru  se našlo svašta- od stranih klasika poput Pink Floyda, No Doubt, Offspringa, Pixiesa,  Nirvane, Green Daya, Blura, Metallice, Ozzyja preko Rihanne i Ice Cubea do domaćih hitova bendova Zabranjenog pušenja, Prljavca , Denis&Denisa i Azre da spomenemo samo manji dio

Uzbuđenje mladih glazbenika, posvećenost njihovih mentora i ponos roditelja mogli su se gotovo opipati u zraku. S ponosom možemo reći da je ovaj festival bio najbolji dosad – svi bendovi i bubnjari su bili izvrsni, a jedan dio njih čak je spreman i za velike pozornice.