Početak škole gitare 7

Zahvaljujući dobroj ljetnoj pripremi i organizaciji naša je škola prvi puta započela s nastavom kada i službena školska godina za sve naše nastavljače

Nove grupe polaznika započinju s nastavom početkom listopada, a u tijeku su prijave i upisi za nove učenike.

Zbog epidemioloških mjera u školama našim polaznicima sa Kustošije i Folnegovićevog naselja na raspolaganju su obližnje lokacije Sveti Duh, Voltino odnosno Savica.

Prvi susret s učenicima nakon ljeta uvijek je poseban pa evo nekoliko fotografija 🙂

Od ove godine započinjemo sa znatno unaprijeđenim sustavom nastave - integriranom nastavom.

Putem Virtualne učionice polaznici će pratiti nastavne cjeline putem videolekcija, sudjelovati u zabavnim kvizovima znanja te u nastavi uživo utvrđivati i proširivati gradivo iz videolekcija. Jednako tako koristit će se našim novim, usklađenim interaktivnim priručnikom koji sadržajno i putem QR kodova prati sve nastavne cjeline.

U funkciji je i opcija Halo profesore! putem koje djeca koja izostanu sa nastave, a imaju neki problem u savladavanju gradiva mogu jedan na jedan s profesorom videopozivom riješiti problem. Napredak dakle zajamčen, zaostatak nemoguć 🙂

Sve je to priprema za naš sljedeći iskorak - potpuna online nastava za područje cijele Hrvatske kako bi djeca izvan Zagreba mogli postati dio naše glazbene obitelji.

Osim programa škole gitare startao je i naš Flagship program, a do kraja mjeseca počinjemo sa školom bubnjeva i našim El Bend programom.