Naši projekti

DVD - Acoustic session

Prvo profesionalno audio i video snimanje u sklopu Flagship programa s kojim smo obilježili 3 godine škole.

Četiri evergreen pjesme različitih žanrova snimane su uživo što je zahtijevalo temeljitu pripremu naših polaznika.

DVD flagship2

Pjesmarica

Atraktivno dizajnirana kolekcija pjesama sa prvih Ljetnih škola gitare i velika pomoć polaznicima u napredovanju.

Obuhvaća pedeset pjesma domaćih i stranih autora od sredine prošlog stoljeća do danas pa funkcionira kao glazbeni vremeplov.

Svaki naslov uz tekst, akorde i fotografije donosi po jednu zanimljivost vezanu za izvođača ili pjesmu te godinu izdanja kako bi naši polaznici proširili svoje znanje.

Pjesmarica

Autorske božićne pjesme

Snimili smo dvije svoje božićne pjesme te ih promovirali brojnim nastupima i medijskim gostovanjima.

Terenska nastava na Krku

Četiri dana snimanja u profesionalnom studiju u sklopu Flagship programa organizirali smo u travnju 2019. godine.

Našim Flagship bendovima Slancima i Jabaderi bilo je to prvo iskustvo opremljenog tonskog studija i rada s vrhunskim producentom.

Naučili su mnogo te snimili svoje autorske pjesme i obrade kroz različite tehnike snimanja. T

akođer je tada krenula suradnja sa srednjom školom u Krku gdje su naši polaznici već dva puta koncertno gostovali.

Božićna pjesmarica

Kolekcija božićnih pjesama koje smo radili u školi, a posebna je po tome što su je sadržajno opremile dvije polaznice sestre Ivona i Valentina Ević danas ponosne vlasnice prestižne Dijamantne diplome - najvišeg priznanja El Musicante škole gitare.

Uz domaće i strane najpoznatije božićne pjesme svoje mjesto našle su i dvije autorske školske božićne pjesme - Božićna himna i Mala božićna pjesma.

Božićna Pjesmarica

Grunge band

Formiran žanrovski bend u sklopu Flagship programa s kojim smo nastupali u profesionalnim klubovima s profesionalnim glazbenicima.

Taj je projekt jako utjecao na motivaciju i ozbiljniji pristup naših polaznika, a ono što je lijepo da i dalje traje uz sve ostale projekte koje naši polaznici rade u sklopu El Pro programa.

Organizacija El Festivala

Najbučnija i najveselija revija školskih bendova koje smo organizirali u suradnji s Knjižnicama grada Zagreba te Cadillac klubom.

To su prigode da naši polaznici El Bend programa na pozornici, pred brojnom publikom iskuse čari živog nastupe te dakako pokažu koliko su napredovali.

U prosjeku nastupa oko desetak bendova.

Black Belt izazov

Atraktivno Instagram natjecanje u sviranju s vrijednim nagradama za pobjednike.

Sudjelovalo je gotovo trideset naših polaznika u dvije kategorije gdje su morali najbolje što znaju odsvirati zadanu nepoznatu temu na gitari.

Sudionicima je to značajno izoštrilo sluh te ih potaknulo na vježbu, a i navijačima je bilo zanimljivo glasati za svoje favorite.

Pobjednici svakog od tri kruga dobili su nagrade, a ukupni pobjednici za svaku kategoriju osvojili su električne gitare.

Online snimanje pjesama i spotova u režiji učenika

To je naš odgovor na korona "lockdown" gdje smo se svim kreativnim snagama udružili i napravili čak sedam videospotova, a ova dva su posebna po tome što su ih u cijelosti snimili i montirali polaznici iz mlađe i starije generacije Flagshipa.

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]