Nakon tek godinu dana postojanja ženski srednjoškolski bend Linija 109 snimio je dvije autorske pjesme u sklopu našeg El Pro programa.

Osim snimanja održana je i radionica studijskog snimanja kroz teorijski i praktični dio. Nakon uvodnog predavanja o procesu snimanja, audio opremi i programima za snimanje, cure su ozvučavale instrumente te naučile osnove rada u programu za snimanje. Kroz sve ih je vodio njihov mentor Tomislav uz vrijednu asistenciju Valentine – predavačicu u školi i pjevačicu u El Pro bendu Jabadera.

Puno informacija, zabave i glazbeničkog iskustva stalo je u taj jedan dan i s posebnim nestrpljenje čekamo finalni rezultat – dva nova hita!

Profesionalno opremljen studio otvorili smo ove školske godine u našem centru u Gredicama, a dio je zaokružene priče zajedno s našom izdavačkom kućom El Records. El Pro polaznici tako imaju na raspolaganju sve što svakom glazbeniku treba. Spomenimo da je u samo godinu i pol postojanja El Records objavio šest dugosvirajuća izdanja i desetak singlova od šest različitih izvođača uz organizaciju nekoliko festivala. A cijela priča je time posebnija kada se zna da izdavačku kuću vode sadašnji i bivši polaznici El Musicantea.