Dugave

Poput kakve svetkovine obilježavamo ove datume jer smo prije dvije godine jedan zapušten i ružan prostor preobrazili u nešto predivno. I to sve uz pomoć naših učenika i tako pokazali da je El Musicante puno više od škole gitare.

El Musicante centar Dugave možemo reći postao je pravi glazbeni dom našim polaznicima iz svih dijelova grada.

 

Uz redovnu nastavu škola gitare i bubnja održano je više od stotinu bendovskih radionica, tečajevi snimanja i pjevanja, ljetne škole čak i novogodišnja proslava.

Snimali smo videospotove i studijsku glazbu, količine pojedenih grickalica, popijenih sokova i odigranih partija stolnog nogometa nemoguće je pobrojati.

Izuzetno smo ponosni na tih naših stotinjak glazbenih kvadrata i pogotovo na prvu generaciju Flagshipovaca koji su dobar dio svojih praznika poklonili cijeloj toj ideji i marljivim radom pomogli ostvariti ono što već dvije godine imamo.

Neka nam dugo živi El Musicante centar Dugave, a vi se dragi čitatelji  počastite foto safarijem na temu ružnog pačeta koje je postalo najmuzikalniji zagrebački labud.

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]