Samo tri dana nakon razornog potresa Božićni El bend sa prijateljima snimio je pjesmu i videospot za pjesmu potpore stradalima u potresu - Petrinjo nisi sama.

Kada je usred nastupa Božićnog El benda za korisnike pučke kuhinje jaki potres zaljuljao tlo pod nogama u zraku se osjetila jaka nelagoda. Nelagoda da sigurno negdje ima žrtava i velikih šteta - i to se vrlo brzo pokazalo nažalost točnim. Do kraja dana nevjerojatna reakcija pomoći cijele zemlje pogođenom kraju i nas je pokrenula. Odlučili smo napraviti pjesmu i to na samu Staru godinu. Snimili smo pjesmu bez ikakve pripreme, uz velik trud i još veće srce! Za čas smo skupili ekipu od 14-ero tinejdžera. Napravili smo spot dali ga u javnost, a reakcije su zaista bile lijepe i dirljive.

Mediji su podržali pjesmu tako da su svi sudionici sretni da je dio ljudi čuo poruku ohrabrenja i potpore. Uz cure iz Božićnog El benda sudjelovali su polaznici Flagship programa, mladi glumci iz spota božićne pjesme te spomenuti snimateljski par.

Njihova imena su: Valentina Ević, Patricija Runjak, Kristina Petek, Ivona Ević, Bernardica Curić, Klara Jurković, Bartol Kadić, Petra Šnidarić Karmela Babić, David Balint, Valeria Zanuso, Karlo Gagulić i Danny Gucul.

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]