Ljetni glazbeni kamp Moslavina, po mnogima jedna od najljepših El Musicante priča, zatvoren je prošli vikend s akustičnim i bendovskim koncertom polaznika na prekrasnom seoskom imanju Kezele.

U carstvu moslavačke prirode i autentičnog seoskog ambijenta dvadesetero polaznika stjecalo je pregršt novih glazbenih znanja. Dani su osim glazbom bili ispunjeni sportovima, istraživanju prirodne i kulturne baštine, lokalnom gastronomijom te brojnim igrama. Ova je grupa po prvi puta isprobala prošireni bazenski kompleks u Naftalanu koji ih je apsolutno oduševio.

Premda su bili velika grupa, vrlo su se brzo uskladili i povezali pa je bilo moguće odraditi zacrtani glazbeni repertoar koji je zaista bio izazovan. Na kampu je ove godine bio i profesor Nino, koji nam se vratio iz Trsta, gdje studira glazbu.

Četiri benda i orkestar

Formirana su čak četiri benda i veliki gitarističko-pjevački-udaraljkaški orkestar! Naši profesori Nino i Luka sve su to vodili uštimano do zadnjeg tona, da bi na završnom koncertu pred roditeljima, obitelji i prolaznicima namjernicima pokazali što su naučili.

Zaključujemo moslavačku priču za ovu godinu – to je deveta godina za redom da održavamo kamp kojeg su prošle stotine polaznika. Vjerujemo da će s ovogodišnjih kampova djeca ponijeti uspomene koje neće izblijediti tako lako, ako i uopće. Kako je izgledao prvi kamp ovog ljeta možete pogledati ovdje.

Ljetni glazbeni kamp Moslavina – Repertoar

Akustično su svirali:
Drugi Način – Prođe ovaj dan
Tom Petty – Free fallin’
Scorpions – Wind of change

Bendovi Los Gemištos, Jazavci, Šesta Sreća i Ledene Barbike svirali su:
Film – Srce na cesti
Jet – Are You Gonna Be My Girl
Prljavo Kazalište – Marina
Dino Dvornik – Hipnotiziran
Oružjem Protiv Otmičara – Mladiću moj
Prljavo Kazalište – Mi plešemo
Bajaga i Instruktori – 220 u voltima
Hladno Pivo – Samo za taj osjećaj