Iza nas je dva tjedna grupnih programa za ljetne škole gitare i bubnjeva, a ispunili smo ih s puno svirke i uzbudljivih događanja poput kina, izleta, bazena i svečanih završnih nastupa.

Format tjedne škole u kojima djeca borave osam sati u našim centrima Dugave ili Gredice i ove se godine pokazuje kao odlična kombinacija glazbe, sporta i igara s maksimalnim učincima.

Djeca su vježbala gitaru ili bubanj u akustičnoj i bendovskoj kombinaciji, a sve kako bi zadnjeg dana škole na koncertu otpuhali publiku svojim sjajnim izvedbama.

Naravno da se svirati ne može cijeli dan bez prestanka zato je tu bilo puno nogometa, košarke, pikada, kartaških igara, odlazaka na bazen i gledanje glazbenih filmova uz pizzu.

Posebnost ove godine je i ta što smo prvi puta povezali polaznike naših zagrebačkih i moslavačkih ljetnih škola (Seoski turizam Kezele) kroz dnevne izlete. Na taj su način djeca u još većim grupama u prekrasnom ambijentu Seoskog turizma Kezele još intenzivnije svirali i prijateljevali.

U svakom slučaju divni tjedni iza nas, puno smo naučili, super se zabavili i napunili baterije za dugo ljeto! A onda rujan i nova El Musicante godina.