Na Danima Trešnjevke ovu su subotu naše boje u kvartu Knežija predstavljala dva odlična benda - Jazavci i Jabadera. Prvi su polaznici naprednog Flagship programa, a drugi još naprednijeg El Pro.

Pred stotinama posjetitelja na otvorenom održao se bogat kulturno umjetnički program u sklopu kojeg su brojne udruge i klubovi dobili priliku predstaviti svoje aktivnosti. El Musicante je također bio pozvan i mi smo napravili ono što najbolje znamo – odličnu i glasnu svirku!

Jazavci su zabavili publiku sjajnim izvedbama stranih i domaćih rock hitova. Riječ je o osnovno i srednjoškolcima koji su na posljednjem El Festu, festivalu školskih bendova, osvojili prvo mjesto. Trenutno rade na prvoj svojoj pjesmi i hrabro koračaju prema El Pro programu.

A tamo je već ekipa iz Jabadere – benda kojeg čine nekadašnji polaznici škole, studenti koji pripremaju drugi album svojih pjesama, a i za sebe imaju desetke nastupa. A to se točno moglo i vidjeti i čuti te subote gdje su poput kakvih profesionalaca pokazali ono najljepše od El Musicantea – kreativnu i uvježbanu glazbu te uvjerljiv nastup.

Knežija je svakako upoznala El Musicante na najbolji mogući način!