Ivan dobio gitaru (2)

U ovim danima do nas je došla priča o gimnazijalcu Ivanu iz Siska čija je kuća jako stradala u potresu. Nama je u oko upala informacija da mu je potres u potpunosti uništio gitaru.

Kako pohađa i srednju  glazbenu školu Fran Lhotka u tom gradu, također  teško pogođenu potresom, nismo razmišljali ni sekunde. Nabavit ćemo Ivanu novu gitaru i to baš njegovu Alhambru 4p. Naš Božićni El bend odmah se priključio akciji kao i naši dugogodišnji partneri Glazbena kutija.

Budući da je Ivan na privremenom smještaju u Zagrebu brže bolje smo se našli u našem prostoru u Dugavama  i tamo uživo upoznali tog nevjerojatnog dečka i iznimno talentiranog glazbenika. Krenuli smo svirati, a on je prošao od instrumenta do instrumenta vladajući svakim kao da mu je jedini. Na repertoaru su brzinski bili Nirvana i The Cure, a dio vremena iskoristili smo da pričamo o muzici, bendovima, ali i cijelom potresnom iskustvu kroz koje je prošao sa svojom obitelji. 

Naša mala gesta dobrote već nam se sada vratila stostruko, a veselimo se nekim budućim glazbenim suradnjama s Ivanom i njegovom ekipom iz Siska:) Sretno Ivane!

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]