El Records je u subotu 3. lipnja u punom zagrebačkom klubu Hard Place predstavio uzbudljive mlade bendove i jednog kantautora na festivalu pod nazivom Snimi (n)ovo!

Sav trud oko organizacije festivala se isplatio – ispunjen klub i hrpa zanimljive nove muzike. To je drugi, nakon prošlogodišnjeg KSET-a, El Records festival i najveći godišnji događaj za našu izdavačku kuću i zadatak je položen s odličnim!

Večer je otvorio perspektivni kantautor Grgur Višić, sa svojom gitarom, usnom harmonikom i osebujnim vokalom u maniri Boba Dylana ili Tom Pettyja izbacujući liriku koja zaista zaukuplja slušatelja.

Jabadera je otvorila bendovski ostatak večeri uigrano i profesionalno kako to već i čine posljednje vrijeme. Premiješali su novi i stari materijal, imali pjevačicu Ivonu iz upokojenih Slanaca kao gošću te  opravdano zavrijedili bis na kojem su izveli svoj prvi singl “100 razloga”.

Pokle je bio treći bend i oni su otvorili u punom smislu riječi plesni dio večeri – pjevač s mikrofonkom na glavi i otkačena pjevačica sa strane dominirali su pozornicom izbacujući uz potporu čvrstog benda pozitivne mladenačke mini punk pop himne. Večer je zatvorio FYU- bjelovarski Dave Grohl koji je aktualno izdanje na El Recordsu i čiji album “Soba” izlazi 15. lipnja. Sa svojim fantastičnim bendom publiku je bacio u trans i mahanje glavama, ali im dao i za misliti s pokojom baladom kojima je presijecao žestoku set listu.