Za naše polaznike osigurali smo samo najbolje - iskusne predavače koji su istovremeno aktivni glazbenici i multi instrumentalisti. Upoznajte ih!

Uz poznata lica Tomislava Šnidarića, osnivača škole i voditelja Flagship i El Pro programa te Nina Marevića voditelja gitarističkih i bendovskih programa  od prošle smo godine pojačani za dvojicu imenjaka – Luka.

Na Krku našu školu vodi Luka Adžić-Kapitanović aktivni glazbenik i uspješni voditelj niza glazbeno scenskih projekata u sklopu udruge Kreativni Krk.

Drugi je Luka Šijan, profesor klasične gitare u glazbenoj školi u Jastrebarskom i multi instrumentalist koji vodi sve naše programe prema potrebi.

S nama je i Domagoj Pavlović, student Učiteljske akademije i voditelj programa El Gitarolica.

Ove godine pojačavamo tim s 3 nove predavačice koje su završile sve naše programe te edukaciju za El Musicante voditelje programa.

Riječ je o našim bivšim učenicama koje su kroz proteklu školsku godinu i ljeto vodile individualne i grupne programe.

Valentina Ević i Ivona Ević vlasnice su Dijamantne diplome – priznanja za savladan najzahtjevniji El Musicante program, a Sara Klikić je studentica Muzičke akademije sa našom Flagship diplomom.

Upravo naše bivše učenice pokazuju da je El Musicante više od škole i najbolje mjesto za dugoročan muzički rast djece i mladih.

Naš tim predavača možete upoznati ovdje!