El pro polaznici nastupili u saxu

U petak u prestižnom klubu hrvatskih glazbenika SAX-u naši su polaznici odsvirali fantastičan koncert kao gosti glavnome bendu Citizen Dicku

Riječ je o programu gdje se u akustičnoj formi izvode kultne pjesme prve polovice devedesetih godina koje su obilježile veliku eru rock glazbe - Grunge.

Kako za organizatore tako i izvođače nikad nisu postajala teža vremena ovaj je nastup bio pod upitnikom da samoga kraja.

Umjesto naših petero glazbenika na pozornicu su istrčali Nada, Patricija, Ivan uz malu asistenciju profesora Tomislava i po prvi puta u toj formaciji izveli repertoar od 6 pjesama uz vokalno gostovanje Tea Aničića.

Ovaj je koncert pokazao svu snagu naše dijamantne postave jer su upravo ti polaznici izvukli stvar kada smo saznali da naše dvije glavne pjevačice Ivona i Valentina ne mogu nastupiti.

Dijamantna Nada je preuzela odgovornost, naučila aranžmane i tekstove u doslovno dva dana, a Patricija i Ivan su hrabro odlučili pratiti.

Rezultat je bio sjajan, a nastup se toliko svidio i pobjedniku The Voicea Vinku Ćemerašu da smo već počeli kovati uzbudljive planove i suradnje.

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]