El Musicante u školi Fran Krsto Frankopan

Sretni smo što možemo objaviti da su u tijeku prijave u našu školu gitare na otoku Krku koju smo pokrenuli kao plod višegodišnje suradnje s udrugom Kreativni Krk

Nastava će se održavati u gradu Krku u vrhunski opremljenoj predavaonici koja funkcionira i kao glazbeni studio u kojem su mnogi glazbenici već snimali uključujući i naše Flagshipovce 2019. godine.

Nastavu će provoditi vrhunski glazbenici iz grada Krka koji su prošli El Musicante edukaciju i koji su kao članovi Kreativnog Krka organizirali niz glazbeno - kulturnih manifestacija u svom gradu.

Iznimno smo sretni da će djeca i mladi na Krku dobiti priliku poput svojih zagrebačkih vršnjaka- ući preko El Musicantea u svijet glazbe i učiniti ga lijepim dijelom svoga odrastanja.

Širenje na Krk potvrda je našeg kvalitetnog rada gdje smo u proteklih 6 godina više od 700 polaznika diljem Zagreba uvodili u svijet gitare i glazbe u širem smislu. Ljetne škole, brojni nastupi, projekti, bendovske radionice - sve to čeka i mlade Krčane.

Veselimo se prvim polaznicima!

A3 Krk4
El Musicante na displayu u Krku

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]