hrt

Nova 2020. godina počela je odlično! Naša Mala božićna pjesma potaknula je interes Hrvatske radiotelevizije gdje smo u dva navrata gostovali  i svirali uživo!

U emisiji Dobro jutro Hrvatska nastupili smo 6. siječnja kao glazbeni gosti te najgledanije HTV-ove emisije. Tom su prigodom prva generacija Flagshipovaca izveli naše dvije autorske božićne pjesme te tako i simbolički na blagdan Sveta tri kralja ispratili božićno razdoblje.

 

El Musicante božićna himna i Mala božićna pjesma tako su ušle u tisuće domova Lijepe naše, a naši srednjoškolci upisali su važno iskustvo u svojem glazbenom odrastanju.

 

Nešto više od mjesec dana na Valentinovo bili smo gosti emisije Normalan život urednice i voditeljice Ane Tomašković gdje smo dobili priliku čitavu emisiju govoriti o "slavnoj" petogodišnjoj povijesti El Musicantea te se dotaknuli važnih tema kvalitetnog odrastanja uz glazbu, humanitarnih akcija te suradnji sa drugim organizacijama civilnog društva.

 

Naši Flagshipovci opet su uživo svirali, ali i govorili kao ravnopravni sugovornici pokazavši da javni nastup i javni govor više ne predstavljaju nikakav problem 🙂

 

Od povučene dječice koja prije 5 godina nisu znali ni ton na gitari odsvirati do samopouzdanih srednjoškolaca koji uživo pred ogromnim auditorijem suvereno sviraju i govore.

 

Ima li bolje reklame za El Musicante - ima li većeg ponosa? 🙂

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.