Novi autorski bend u sklopu našeg El Pro programa Linija 109 nastupio na Mini Grrr festu u Kninu i pred punim legendarnim klubom A3 predstavila svoje pjesme.

Liniju 109 čine četiri djevojke od 14 do 16 godina- Sara na gitari i vokalu, Ana na gitari, Lucija na bubnju i Zana na bas gitari.

Kao polaznicama našeg naprednog programa Flagship logičan korak naprijed bio je priključivanje El Pro programu u sklopu kojeg je pokrenuta izdavačka kuća El Records za mlade autorske bendove. Njihov voditelj je osnivač El Musicantea Tomislav Šnidarić

Uz njih nastupile su fantastične kninske vršnjakinje In the zone s kojima su se naše cure odmah sprijateljile i počele dogovarati zajedničke koncerte te najslađa rock priča zvana Kninci koju čine dva bubnjara, dvije klavijature i jedinstvena djevojčica Marika na mikrofonu.

Podsjetimo, prošle godine naš bend Slanci nastupili su na istom festivalu te rasprodali sve majice oduševljenoj publici. Jedva čekamo sljedeću godinu i nastavak suradnje s odličnom lokalnom udrugom A3but.

U pratnji benda bili su i dva mlađa polaznika škole- Matija Šnidarić, sin mentora Tomislava te Matko Pranjić, brat bubnjarke Lucije koji su iz prve ruke vidjeli što ih čeka u bliskoj budućnosti. Malo su i zasvirali na gitari i harmonici. I naravno da smo razgledali prekrasnu ninsku tvrđavu. Predivan izlet i sjajan koncert 🙂

Linija 109 instagram