Dugave prostor

Kako bi naši polaznici imali još poticajnije i ugodnije okruženje za rast u muzici iskoristili smo zimske praznike kako bi u Dugavama uredili prostorije za sviranje, kao i naš hodnik.

Kroz kolovoz i rujan prošle godine borili smo se s prodorom vode u hodniku kao posljedicom dugogodišnjeg puknuća cijevi u zgradi iznad nas. Uklonili smo tragove tog nemilog događaja uredivši pod i zidove. Hodnik smo dodatno uljepšali i dodatnim plakatima s naših događanja proteklih godina.

Najveću promjenu doživjela je naša učionica/probavaona. Osim što su u njoj snimljeni kadrovi za ovogodišnju božićnu pjesmu "Sanjala sam Božić" zahvaljujući dragim donatorima i našim ulaganjima prostorija sada ima divan kauč, retro sintesajzer i doniranu gitaru na zidovima, police za razne potrepštine i pretapecirane mekane stolice. Tu su i retro detalji poput gramofona, starinskog radija, kazetofona, gramofonskih ploča, police s kazetama kao i kultna stolna zelena lampa iz američkih filmova osamdesetih i devedesetih.

Veselimo se godini u koju smo zakoračili i novim znanjima i iskustvima u našim Dugavama 🙂

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]