Na velikoj kvartovskoj sportsko-umjetničkoj manifestaciji "Dani Dugava" dobili smo priliku predstaviti ono što radimo a to su genijalnim nastupima napravili bendovi Ledene barbike i Jabadera!

Oluja koja je bila najavljena za 20 sati tog je petka počela točno na minutu napunivši šator za koncerte u roku par minuta. Nismo mogli poželjeti bolje – naši bendovi naš su najveći ponos i najbolji pokazatelj našeg rada. U Dugavama imamo svoj El Musicante centar već četiri godine i rado smo prihvatili poziv organizatora da pokažemo čime se bavimo. 

Ledene barbike, bend osnovnoškolaca čiji su pojedini članovi pravi Dugavljani, zapalili su atmosferu hitovima Bajage, Psihomodo popa, Prljavog kazališta i Bijelog dugmeta. Gregor, Dino, Lukas i Erik raspjevali su cijeli šator i pokazali budućnost rocka u tom dijelu Zagreba!

Nakon njih dolaze perjanice El Musicantea Jabadera – riječ je zapravo o nekadašnjim polaznicima škole koji su još uvijek raznim projektima vezani za El Musicante. Oni funkcioniraju kao profesionalan bend iako im je prosjek godina u bendu 20.

Koncert im se uklopio uslijed trodnevne mini turneje tako da su bili maksimalno uvježbani i ispalili sedam svojim brzih pjesama. Iako je publika prvi put čula pjesme nisu mogli ostati imuni na odličnu svirku pa je reakcija bila odlična.
Valentina, Sara, Fran i Vid pokazali su da u El Musicanteu mogu nastati ozbiljni glazbenici s velikim ambicijama. Sretno im!