Individualni programi

Svake jeseni uvodimo novitete kako bi El Musicante i dalje bio najbolji izbor za djecu i mlade koji žele napredovati u glazbi.

Zbog znatno stabilnije epidemiološke situacije nastavu uživo produljili smo sa 60 na 90 minuta pritom ne mijenjajući iznos članarina.

Polaznici i dalje na raspolaganju imaju Virtualnu učionicu s detaljno razrađenim videolekcijama koje prate nastavni program obuhvaćen interaktivnim priručnikom.

To je naš jedinstveni koncept Integrirane nastave za brz i zabavan napredak naših učenika.

Zbog učestalih upita odlučili smo ponuditi našim polaznicima dva nova programa:

Mjesečni program - odlična prilika sve one koji žele isprobati gitaru ili bubanj i vidjeti potom da li će se uključiti u El Musicante. Naši predavači rade završnu evaluaciju i preporuku na kraju programa. U slučaju nastavka školovanja uplaćeni iznos uključujemo u dio tromjesečne članarine u vrijednosti 1 mjeseca od 300 kuna.

Individualni program - u potpunosti program prilagođen polazniku - gradivo, termini i lokacija. Za sve one koji žele brz napredak s mogućnošću uključivanja u sve ostale programe El Musicantea

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]