Ponosni smo na naše polaznike koji su učinili El Musicante jedinom glazbenom školom u Hrvatskoj gdje se mladi mogu ostvariti kao glazbenici. Od prvog akorda do promocije vlastitog albuma-to je priča o El Recordsu.

Prije dvije godine desetak aktivnih i bivših polaznika naše škole odlučilo je pokrenuti izdavačku kuću kako bi objavljivali svoju glazbu, povezali se s vršnjacima sličnih interesa te upoznali tu stranu glazbene industrije.

El Musicante je škola u kojoj su upravo ti polaznici naučili prve akorde, pa osnovali prve bendove, pa uvježbali i snimili svoje pjesme da bi ih na koncu i objavili kroz izdavačku kuću koju samostalno vode- El Records.

U protekle dvije godine objavili su devet singlova s pripadajućim spotovima, više od trideset autorskih pjesama šest različitih izvođača i organizirali desetak odlično posjećenih koncerata. O njima su pisali i izvještavali poznati mediji poput Jutarnjeg lista, glazba.hr, muzika.hr, TOP radio, kao i HR2 i HTV.  Velika su to postignuća ako uzmemo u obzir da je riječ o čistom volontiranju, ali i potpuno jedinstvenoj priči  koja samostalno krči nove puteve glazbenog obrazovanja u Hrvatskoj.

Njihovu glazbu možete pronaći na svim streaming platformama, a zahvaljujući partnerstvu sa velikom izdavačkom kućom MENART svi izvođači su uključeni na popularne playliste.

Ponosni smo što smo imali takve polaznike, što smo jedina škola u Hrvatskoj u kojoj se mladi mogu ostvariti kao glazbenici učeći o svakom segmentu glazbene umjetnosti i industrije.

Sretan drugi rođendan i ne zaboravite se i dalje dobro zabavljati:)