Jabadera, Flaner i The Haze kombinacija je koja je ovu subotu napunila zagrebački Cadillac i ostvarila večer koja će se dugo pamtiti. Sve je to organizirao El Records, izdavačka kuća za mlade bendove nastala iz naše škole.

Bend Jabadera koji je također proizašao iz El Musicantea, a sada ga čine studenti i srednjoškolac, dostojno je otvorio večer autorskim pjesmama sa svojeg prvog albuma. Priču su zaokružili i s novim materijalom koji su nedavno i snimili u našem studiju u Gredicama! Uvjerljiv nastup sa snažnim vokalom pjevačice Valentine, odriješitim ritmom bubnjarke Sare Klikić, ozbiljnim gitarskim figurama, gitarista Frana i prodornim basom basista Vida, bio je i više nego dovoljan da se atmosfera zapali i publika digne na noge.

Zatim je uslijedio Flaner, zagrebačko-križevački bend, koji je maestralno zabavio publiku, također sa svojim autorskim materijalom – brojevima sa svojeg prvog albuma Pulpa.

A za kraj, ekipa koja je u Cadillac doletila iz Koprivnice – The Haze, energično je zatvorila večer i sjajno zaokružila cijeli koncert. I ovaj mladi bend može se pohvaliti odličnim autorskim materijalom koji je publika nagradila glasnim bisom.

Još jedan je to nastup u Cadillacu koji će se dugo pamtiti, kao i svaki do sada. Jer kroz godine rada El Musicantea, tamo su se održavali razni sjajni koncerti na kojima su svirali i mlađi i stariji. A El Records je ponosno ostvario svoj cilj – pokazao brojnoj publici što mladi imaju za ponuditi, i da to mogu ponuditi na itekako kvalitetan način!