Sanjala sam Božić naslov je nove božićne pjesme koja je krenula na svoje putovanje svijetom kako bi svima uljepšala Božić 2020.

U izvedbi Božićnog El benda kojeg čini šest polaznica Flagship i El Pro programa pjesma je od samog početka okupila sjajnu ekipu - od iskusnijih starijih do generacijski poletnih.

Da su pjesma i spot pun pogodak govori i činjenica da su je do sad podržali neke poznate osobe i mediji  poput Ribafisha, Vinka Ćemeraša, Borisa Jokića, srednja.hr, HRTa, Kraša, Candy factory, Glazbene Kutije - a to će učiniti izgleda i desetak radio postaja diljem Hrvatske.

Članice benda ali i detalje o radu na pjesmu možete saznati na slijedećem linku, a mi ćemo samo dodati da je ovaj pjesma pravi primjer našeg novopokrenutog El Pro programa jer polaznici prolaze sve faze projekta - od ideje, probi, snimanja demo snimki, studijskog rada do svih aktivnosti vezano za snimanje spota do krajnje promocije pjesme koja uključuje uz nastupe i puno komunikacijskih vještina.

Eto zajednički je to uspjeh i želimo svim našim čitateljima da uživaju u divnoj božićnoj pjesmi Sanjala sam Božić!

O nama

El Musicante - potpuno drugačija škola gitare jedinstvena je edukacijska platforma usmjerena na brz i učinkovit razvoj muzikalnosti kod djece i adcolescenata.

Kontakt

UDRUGA EL MUSICANTE, SUHOPOLJSKI PUT 3, ZAGREB

Filip Galešev: 092 30 444 05
Tomislav Šnidarić: ​091 2704 981

[email protected]