Polnoćka El Musicante

Bend formiran od prve generacije Flagship učenika ove godine objavio je Polnoćku- kratku pjesmu snažne poruke koja u fokus stavlja socijalno ugrožene sugrađane.

“Razmišljajući što je Božić za nas došli smo do toga da ga potražimo u pučkoj kuhinji na Svetom Duhu! Napraviti koncert za kolonu ljudi koji svaki dan dolaze po svoj obrok i namirnice i tako im bar malo uljepšati svakodnevnicu. Naziv “Polnoćka” simbolično je odabran jer upravo tada dolazi do promjene u svijetu- rođenje Isusa koji iznova nadahnjuje ljude na dobra djela. Božja blizina na ovom svijetu smo upravo svi mi koji pomažemo jedni drugima”- objasnili su iz benda.

Na pjesmi je sudjelovalo čak devet naših predavača te još desetak volontera što je pokazalo da za doživljaj Božića nije dovoljna puka zabava i pretjerivanje, nego da se njegova vrijednost otkriva upravo u druženju i pomaganju potrebitih. 

Božićni El bend je nakon sjajnog prvijenca “Sedam priča o Božiću” ove godine zaista poklonio na više načina originalnu i lijepu božićnu glazbu.

Bravo za naš BeB!